2777
2789
عنوان

یعنی بچه ناخواسته یا خداخواسته چطوریه❓❓❓🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 61 پست
وای شما هم مثل من منم ارزومه بچه دوم. شوهرم راضی نمیشه😭منم همش میگم ناخواسته بشم ولی حواسش هست😭ان ...

عزیزززززم ایشالا نی نی دار بشیم جفتمون🥲

من هنوز بچه ای ندارم ولی همیشه میگم دوتا بچه میخوام. ینی الان یدونه بیارم باز چندسال باید انتظار بکشم واسه دومی تا ایشون راضی شه. خیلی مسخرست که ما جای اونا مشتاق بچه ایم …

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

من خودم یکی دارم دومی رو میخوام

ب سلامتی ودل خوش.. انشالله خدا بهت بده 💓

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزززززم ایشالا نی نی دار بشیم جفتمون🥲من هنوز بچه ای ندارم ولی همیشه میگم دوتا بچه میخوام. ینی الا ...

اره دقیقا. .کاش دست خودمون بچه اوردن😭😭

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

خودم از اونایی بودم ک میگفتم ناخواسته وجود نداره وقتی بلدی جلو گیری کنی حالا ۵ ماهه ناخواسته حاملم د ...

😂😂😂 

پس فهمیدی همه چی ممکنه 

منم ب هرکس میگفتم من قصد بچه دار شدن نداشتم همه میگفتن مگه میشه 

طبیعی😁😁😁خب نمیزاره خیلی حواسش هست

بی خیال شو تو این گرونی بچه میخوای چیکار 

این وضع جامعه 

همه جوون ها دارن مهاجرت تحصیلی میگیرن فرار میکنن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
بی خیال شو تو این گرونی بچه میخوای چیکار این وضع جامعه همه جوون ها دارن مهاجرت تحصیلی میگیرن فرار می ...

چی بگم والا به خاطر پسرم همش میگه خواهر و برادر ندارم چرا من تنهام نمی‌دونم خیلی نگرانشم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
میگن هرچی رو نهی کنی سرت میاداجلوگیریتون طبیعی بوده مگه؟

نه کا ن د و م بوده 

خیلیییی سفت و سخت بودم اصلا ممکن نیست ولی نمیدونم چرا سینه هام درد میکنه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
خوبه شیرینه به شرطی که آمادگی داشته باشی.من طبق تجربه زندگی خودم‌میگم‌بچه های خداخواسته عجیب برکت می ...

اگه آمادگی داشته باشیم که ناخواسته نمیشه😅😅

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
چی بگم والا به خاطر پسرم همش میگه خواهر و برادر ندارم چرا من تنهام نمی‌دونم خیلی نگرانشم

پسر منم تنهاست 

خواهر و برادر بزرگ میشن میرن پی زندگی خودشون 

انقدر هم برای ارث و میراو دعوا میکنن... 

بعدها دوست و رفیق پیدا میکنن دورشون شلوغ میشه

بیشتر ببینید

پسرمن میگه اجی واسم بیارین. 

یه سری به باباش گفت بابا دیگه پیر شدی کی میخایی اجی بیاری اینقدر خندیدیم🤣🤣🤣 پسرمنم همسن پسرشماس. 

ان شالله امسال دامن هردومون سبز بشه.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi