2777
2789
عنوان

امشب مهمونی خونه خواهرم بودم 😔

2012 بازدید | 92 پست

خودش روزه نیست چون بچه کوچیک داره 

از اولی که وارد خونشون شدیم خودش سر سفر نشسته بود و غذاشو میخورد ولی شوهرش با اینکه خودش روزه بود اول بچه دستش بود و خوابوندش ، بعد رفت غذای اون یکی بچشو داد بعد هر چی سر سفره کم و کسر بود اصلا خواهرم بلند نمیشد همش شوهرش کارا رو میکرد و خودش خانمانه نشسته بود سر سفره و فقط غذا میخورد 

خوش به حالش ، خیلی خوبه که شوهرش انقدر خوبه و هوای زندگیشو داره و از این بابت خوشحالم 

ولی ایکاش شوهر منم یه ذره مثل اون بود 😔

اصلا تو خونه کار نمیکنه ، میگه تو خانوادمون بد میدونن مرد کار کنه ، زشته ، عیبه ... فکر میکنه مرد باید بشینه یه گوشه و فقط دستور بده 😔 از این عقایدش متنفرم !!! 

حتی خیلی هم کار کرده باشم و خسته باشم نه تنها کمکم نمیکنه بلکه میگه این چه وضع آشپزخونه ایه 

بهش میگم من حاملم صبح تا حالا کلی کار کردم واقعا کمرم درد میکنه لاقل غر نزن ، دعوا نکن ... نمیفهمه !!! 

حتی معتقده خرید های خونه هم باید با زن باشه 

البته برای پدر و مادرش همه کار میکنه ، از خرید بگیر تا تمیز کردن کل راه پله های خونشون 

هر موقع میخوام دوسش داشته باشم بدی هاش میاد جلوی چشمم و دیگه دوسش ندارم ... 

شما جای من بودین چکار میکردین ؟ 😔

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

البته برای پدر و مادرش همه کار میکنه ، از خرید بگیر تا تمیز کردن کل راه پل های خونشون 

یه وقتا به باباش زنگ میزنه و میگه چیزی لازم داری براتون بگیرم ولی تو عمرش به من زنگ نزده اینا رو بگه ... 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

عزیزم الان بارداری غصه نخور زندگی دیگران را با زندکی خودت مقایسه نکن فقط خودت اذیت میشی حتما همسر شما هم یه خوبی داره 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان عج صلوات بفرستیدلطفا🌺