2777
2789
عنوان

به پسره بگم خرید کن برام❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 104 پست
ببخشیدا چقدر ساده ای چرا باید اصلا غذا درست کنی ؟ طرف یه کافه نمیبرتت این همه خدمات میدی؟ تا بزرگ نش ...

دقیقا همیشه گفتن واسه پارتنرتون مادر نباشیددددد 

واقعا یه سری حرکات مردا رو پر رو میکنه😑

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه دختره عکس می‌فرسته میگه اینو میخوام که براش بخری😐😂

البته بد نیستا دوست پسر منم ۹۰٪ کادوهاشو خودش انتخاب می‌کنه ولی این انگاری شوگر زده غذا از تو کادو از تو یه مردی گفتن یه زنی گفتن

یه درخواست خواهرانه میتونم داشته باشم؟؟اونم اینه میشه این گدا گشنه رو دکمه ش رو بزنی؟! و میشه بپرسم ...

قیافش خوب بود مهربون بود اوکی بود روزای اول میگفت وای من خیلی ولخرجم وای چیکار کنم چجوری جلوی دستمو بگیرم الان اینجوری😐 

به نظرت عکس یچیزی زو اینستا بفرستم بگم میخام ببینم چی میگه؟ اگر نگرفت بگم من با ادم خسیس کنار نمیام

با اون بهم زدم ی گدا تر از اون اومد تو زندگیم

مشکل از اون نیست مشکل از خودته وقتی خودت براش غذا میبری اونم دیگه چیزی مهمونت نمیکنه و منتظره تو براش بیاری یا بخری. این رابطه دیگه خراب شدست نمیتونی درستش کنی چون کم کم خودت از خوبی کردن و جواب نگرفتن خسته میشی. دیگه وقتی باهاش رفتی بیرون هیچ خوردنی با خودت نبر. خوب بودن کار دستمون میده

نمیخوام سر این موضوع کات کتم ک فکر کنه گذا گشتم میخوام اول بگم فلان چیزو بخر اگر نخرید بگم من با ادم ...

فعلا که گدا گشنه اونه،نترس همچین فکری نمیکنه،اگرم این فکرو کنه چه اهمیتی داره؟ ب ا س ن عریانش ولش کن چقد سطح خودتونو پایین میارید اخه

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

عزیزدلم آخه مگه مجبورییکم فرصت بده به خودت همینکه فوری رفتی با یکی دیگه ینی معیار نداری واسه خودت دی ...

حالا ما که هیچکی نبود توی زندگیمون مردیم نه والا خوب وخوش داریم زندگی میکنیم

اللهم عجل الولیک الفرج💚

بر عکس شده اقا پرنسس تشریف داره ـ. کات کن  بره یابا. فردا کرایه خونه و خرج خورد و خوراکشم از  تو میگیره ـ. خودت خجالت نمیکشی از این که انفدر داری ارزشتو میاری پایین؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

افتادم یاد نامزدم ک میگفت تو منو برا بدنم میخوای

منم میگفتم نه عزیزم این چه حرفیه من ترو برا زندگی میخوام

من عاشقتم

انگار جامون عوض شدع بود

پسر رابطع من بودم

بازخوبه از اون دوران سمی گذشتیم

این معلومه پرنسسعلیه

کات کن بره

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10