2777
2789
عنوان

به پسره بگم خرید کن برام❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 104 پست
چشوری بهش بفهمونم ک فهمیدم داره تیغم میزنه؟

همینکه کات کنی خودش میفهمه آدم عاقلی هستی و فهمیدی

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ارایشگره مدت زیادی نیست باهمیم تقریبا دوماه میشه نامزدیمو چند وقت پیش بهم زدم

یه درخواست خواهرانه میتونم داشته باشم؟؟

اونم اینه میشه این گدا گشنه رو دکمه ش رو بزنی؟! و میشه بپرسم دقیقا چه چیزی در این شخص دیدی که جدبش شدی و مایلی به ادامه باهاش؟!

تنکس گاد

وقتی عکس شلوار می‌فرسته شما هم عکس کیف ادکلن یه چیزی بفرست بگو منم از این خیلی خوشم می یاد ببین چی میگه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

ببخشید ولی اعصابم بهم ریخت نمیدونم دخترا چی به سرشون اومده یا چقدر خودشونو کم میبینن که برای نگه داشتن پسرا تن به هر خِفَتُ و بدبختی میدن...اَه اَه حالا دوس پسر نباشه نمیشه زندگی کرد یا بدون دوس پسر میمیرید جمع کنید آبرو و منزلت هرچی دختره با این کاراتون اوردید پایین

اللهم عجل الولیک الفرج💚
با اون بهم زدم ی گدا تر از اون اومد تو زندگیم

عزیزدلم آخه مگه مجبوری

یکم فرصت بده به خودت همینکه فوری رفتی با یکی دیگه ینی معیار نداری واسه خودت دیگه هرکسی میومد تو قبولش میحردی اینقد زود یکیو انتخاب کردی 

اگه بگم تقصیر خودته ناراحت نشو

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید