2777
2789
عنوان

به پسره بگم خرید کن برام❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 104 پست

خسیس نیست که 

اومده تیغت بزنه 

اول ازش دستی یه مقدار پول بگیر به اندازه ای که خرج کردی واسش بگو پس فردا برمیگردونم ایشالاه که بده 

پولو که گرفتی بلاک کن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما قانون دنیا رو تعیین میکنی؟!!!! هر مرد و زنی که بهم علاقمند باشن برای هم به وقت و بجاش هزینه میکن ...

نظر شخصیه من اینه خودم خوشم نمیاد از اینکار 

بعدشم میگه بگی تو کجا قانون نوشته که هرکی عاشقه واسه همدیگه باید خرج کنن؟؟

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

نظر شخصیه من اینه خودم خوشم نمیاد از اینکار بعدشم میگه بگی تو کجا قانون نوشته که هرکی عاشقه واسه همد ...

پس بنویسید نظر شخصی منه

از کی تا حالا  علاقه رو قانونش رو مینویسن؟؟! 

بالا بری پایین بیای همینه عزیز مخصوصا در مورد آقایون اگه به زنی علاقمند باشن براش هزینه میکنن 

نه اینکه باید انجام بدن نه خودکار انجام میدن مگه اینکه خسیس باشه که اون دیگه تکلیفش مشخصه

پس بنویسید نظر شخصی منهاز کی تا حالا علاقه رو قانونش رو مینویسن؟؟! بالا بری پایین بیای همینه عزیز م ...

بعضیا خسیس نیستن اخلاقشون اینجوریه تا وقتی زنشون نشده واسش خرجی نمیکنه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

بعضیا خسیس نیستن اخلاقشون اینجوریه تا وقتی زنشون نشده واسش خرجی نمیکنه

ساختار مرد واقعا اینجوریه که وقتی زنی رو بخواد براش خرج میکنه مگر اینکه زن بزنه با رفتارش همه مردونگی رو از مرد بگیره و جاشون عوض بشه مثلا این خانم یه تیشرت خریده بارها غذا درست کرده یعنی به جای اینکه بزاره مرد خرج کنه خانم به مرد علامت داده که برای من خرج نکن من خودم هر دوتاییمون رو تامین میکنم آقا هم از این به بعد فقط منتظر گرفتن خدمات میمونه. اینا تویه زندگیه زناشویی هم صادقه شوهر فقط کافیه بفهمه زنش پول داره تا دخل پولا رو در نیاره راحت نمیشه یا بفهمه خانواده همسرش پول میدن عمرا دیگه خرج زنش نمیکنه و منتظره خدمات از طرف خانواده زنش میمونه . 

اسی  توهم بگو  ببخش بابام  میگه ماشینم خرج برداشته 

نمیتونم برات شلوار بگیرم 

یه بهانه بیار 

مطمئن باش  داره نمیخره

یعنی نمیتونم یه گل سر برات بخره 

به چی دلت رو خوش کردی❌❌❌❌

هرچی سرت بیاد حقته اگه براش بخری

عزیزم ارزش خودتو بدون. منم از یکی خیلی خوشم میومد سه ماه باهاش گذروندم که باهم آشنا بشیم متوجه این شدم که حتی برا تولدم شاخه گلیم نگرفت و فهمیدم درسته هرچقدرم دوسش دارم اون ارزش منو نمیدونه. خیلییی بهم فشار اومد و سختی تحمل کردم از جدا شدن باهاش از گریه گرفته تا همش تو فکر این بودن که مگه من چم بود. ولی الان با یکیم که واقعا هرروز میگم خداراشکرررر که زود ازون جدا شدم. ارزش خودتو بدون قطعا بهترشو پیدا میکنی و مهر دلش جای اینو پر میکنه

کسی که دوستت داشته باشه براش کاری نداره دست تو جیبش کنه برات

دیگه از این پرنسس یازی ها که در نمیاره؟

بدترشو درمیاره😭😂💔

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35