2777
2789
عنوان

شما باشین با همچین موردی ازدواج می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 77 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین تو طلاق امکان نداره شوهر ی پایه قضیه نباشه .زنا تا کارد به استخونشون نرسه زندگی و بچه و شوهر و ...

دقیقا برای خواهرشوهرم خاستگار زن‌طلاق داده امده بود پدرشوهرم گفت‌نه اصلا زنای ایرانی تو سری خورن ول نمیکنن برن احتمالا خودش مرد زندگی‌نیست 

بعدا مشخص شد این‌اقای بیشعور وقتی یکم‌وضش خوب شده زنشو با هزار بهانه دک‌کرد برای موردهای بهتر ولی وقتی طلاق گرفته هیچ مورد بهتری پیدا نکرده بجز خواهر شوهرم 

بچه شم بنظرم اونقدر مشکلی نیسهستن تو همین سایت میگن نامادریم و فلان مگه مردن حالا؟ زندگیشونو میکنن د ...

اره ولی خیلی سخته

نگاه اطرافیان حرفا رفتارا

ادم بچه خودش اشتباه کنه دعواش میکنه اونو دعوا کنی کلی حرف حدیث میشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

اگه پسره ام مجرد بود یا حداقل از ازدواجش بچه نداشت میشد بهش فکر کردبازم درکل به خیلی عوامل دیگه بستگی داره بهتره برین مشاوره ی قبل ازدواج ببینین نظر افراد متخصص چیه اینجا نمیتونیم برای زندگیت نظر بدیم

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
بیشتر ببینید
خب مایی که طلاق گرفتیم اکثر خواستگارامون این مدلی اند البته این خانوم که مجرد

اکثرا شاید ولی خود من از هر دو مورد داشتم

ولی اگر نداشتم هم ترجیح میدادم تنها زندگی کنم ولی با مردی که قبلا جدا شده ازدواج نکنم

مردی که همسرش فوت شده مشکلی ندارم

اما جدایی نه

درست یا غلط نطر من اینه

به من من خیلی خوبه دیگه درسر زایمان و شب ببداری و این چیزارو نمی کشی بچه اماده فقط رسیدگی میخواد

اون‌بچه هم‌مادر داره هم‌پدر هیچوقت‌جای بچه استارترو نمیگیره چون اون بچه پدر مادر خودشو داره استارتردر حد پرستار بچه میمونه برای بچه 

ربطی نداره مورد خیلی خوبیه دختره سنش بالاست باید همچین کیسی دو دستی بچسبه

سنش بالاس باید همچین کیسی انتخاب کنه مرد با بچه دار ادم ب عقل بعضیا شک میکنه چرا فکر میکنی چون سنش بالا باید هر کسی انتخاب کنه از کجا معلوم خوشبخت میشه

خوبه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید