2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۷ سال بعد ازدواج،  اگه جا داشتم بازم عقب میانداختم

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

من در این مورد خیلی کم لطفی کردم 

البته تقصیری نداشتم 3 سال واژینیسموس بودم بعدشم خیلی دیر ازدواج کردم برنامه ریزی دارم برا 40 سالگی 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 63 کیلوگرم هدف 5: 61 کیلوگرم  هدف 6: 59 کیلوگرم  هدف7: 57 کیلوگرم 

بیشتر ببینید

سلام..۳۱سالگی..البته سقط شد بعدیش ۳۳ سالگی..

دوست داشتم زودتر بیارم تا فاصله سنیم کمتر باشه با بچه ها..الان یکی دبگه می خوام...ولی تا بیارم دو سال دیگه می شه..دوست داشتم مادر جوون تری باشم برا بچم..تا بتونم بیشتر درکش کنم..بیشتر باهاش بازی کنم..بعدا که بزرگتر شدن بیشتر باهاشون بیرون برم.

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
۷ سال بعد ازدواج، اگه جا داشتم بازم عقب میانداختم

چقد که دلم میخاد دیر بچه بیارم‌.....دوساله عروسی کردم دیشب خونه بابام بودم بعد یه چیزی تلویزیون نشون میداد نمیدونم فیلم بود چی بود در مورد بارداری و سقط نکردن و زود بچه آوردن بود ....بابام ور داش گف میشنوی چی میگه یا صداشو بلن تر کنم 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

خودم که نه 

ولی یکی از مناسب ترین تایم های بچه دار شدن رو خاله ام داشت

۲۰ سالگی ازدواج کرد ۲۵ اولین بچه اش به دنیا اومد

هم با شوهرش اون فاصله رو کلی سفر رفتن و جوونی کردن

هم وقتی بچش به دنیا اومد به قول خودش پخته شده بود و دیگه سنش برای تربیت بچه کم نبود 

چقد که دلم میخاد دیر بچه بیارم‌.....دوساله عروسی کردم دیشب خونه بابام بودم بعد یه چیزی تلویزیون نشون ...

ولش کن برات مهم نباشه این زندگی تو هست 

اونها فقط دنبال آمدن نوه و سرگرمی برای خودشون هستن 

بعد که بچه بیاد تو می مونی و شب بیداری ها و سختی ها و یه مسولیت بزرگی که تا آخر عمر به گردنت هست 

بعدش هیچ کسی براش مهم نیست که تو چه هدف ها و امید و آرزوهایی برای زندگیت داشتی  فقط یه مسیر مشخص می کنند و تو رو به زور هل می دن تو اون مسیر و می گن حرکت کن 

الان وقت شوهرت هست الان وقت بچه آوردن هست الان وقت ... هست الان هم وقت مردنت هست هیچ حرفی اضافی هم حق نداری بزنی! 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید