2777
2789
شوهرمنم با هیچکس رفت و آمد نداره منم پیش همه خورد میشم دیروز رفتم خونه داداشم امروز میخوان بیان تن ...

نباید میرفتی خونه داداشت.

بعدم حالا رفتی اونا با این شرایط شوهرت که رفت وامد نداره چجوری میخان بیان؟

منم شرایط شمارو دارم به مامانمم گفتم من خونه خاهر برادرا نمیام چون وقتی شوهرم نمیاد برا چی من برم بعدم زشته من پاشم تنها برم بخورمو بیام بعدم نتونم خاهر برادرامو دعوت کنم.

شوهرمنم با هیچکس رفت و آمد نداره منم پیش همه خورد میشم دیروز رفتم خونه داداشم امروز میخوان بیان تن ...

عین شوهر عتیقه من

بخدا جرات نمیکنم کسی رو دعوت کنم

همین دیشب هم سر این موضوع دعوامون شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نباید میرفتی خونه داداشت.بعدم حالا رفتی اونا با این شرایط شوهرت که رفت وامد نداره چجوری میخان بیان؟م ...

چیکارکنم بخدا همه جا معذبم چندین بار تواین سالها افطاری دعوت میکنن نمیرم مهمونی نمیرم میگم خودمم نرم بد میشه انتظار داشتم داداشم اگه زنش بگه بریم خونش بگه شوهرش نیومده نمیرم ،بخدا سر این مسائل فشار خونم هی بالا میره عصبیه با اینکه سنم کمه همیشه از عیدا متنفرم سرهمین چیزا از دوهفته قبل عید مریض شدم شدید میدونم سر استرس و اضطراب این مسائل هست

این جهان کوهست و فعل ما ندا                                 سوی ما آید نداها را صدا

منم همینطورم ناراحتی روان گرفتم 

فکر کنم افسرده شدم بی احترامی میکنه به خانوادم وقتی هم اونا میخوان بیان خودم استرس میگیرم با همه قطع رابطه کردم 

یعنی میشه بمیره راحت شم 

سر این موضوع دعواتون نمیشه؟

نه اصلا دعوامون نشد 

من باهاشم به خوبی حرف زدم دیدم تمایلی نداره و گف فعلا نمیام منم بیخیالش شدم دیگم به روش نیوردم فقط خودم رفتم فقط دیدنه مامان بابام.

وقتی باهاش تندی کنم جبهه میگیره اما وقتی با ارومی و چرب زبونی حرف بزنم بیشتر قبول میکنه البته کلی گفتم در مورد بقیه مسائلم هست این حرفم. اخه من با خونوادش قطع رابطم واسه همین اونم میخاد کم نیاره جلوم 

سر این موضوع دعواتون نمیشه؟

چرا نمیشه ۱۲ سال با دعوا و بحث و جدل گذشته شرایط طلاق ندارم بخدا عین پیرزنها شدم موهام سفید شده دندونام ریخته عین عجوزه هام همه جای بدنم درد میکنه خستم افسردم

این جهان کوهست و فعل ما ندا                                 سوی ما آید نداها را صدا
منم همینطورم ناراحتی روان گرفتم فکر کنم افسرده شدم بی احترامی میکنه به خانوادم وقتی هم اونا میخوان ب ...

آرزوی منم هست میگم فقط با مردنش راحت میشم

چیکارکنم بخدا همه جا معذبم چندین بار تواین سالها افطاری دعوت میکنن نمیرم مهمونی نمیرم میگم خودمم نرم ...

ول کن بیخیالی طی کن تا کی خودتو عذاب بدی

هر چیم به شوهرت بچسبی  بگی بیا و فلان سر خودشو یه جایی میبینه عین من ریلکس باش خودتم مریض نکن

ول کن بیخیالی طی کن تا کی خودتو عذاب بدیهر چیم به شوهرت بچسبی بگی بیا و فلان سر خودشو یه جایی میبین ...

چی بگم‌ خیلی سخته انگار پیش همه شرمندم عید که رفتم خونه مامانم  کلید انداختم درو باز کردم دیدم مهمون دارن یواش درو بستم رفتم کوچه پشتی تا نگن خودش تنها میاد میره بعد رفتن اونا رفتم خونه مامانم

چی بگم‌ خیلی سخته انگار پیش همه شرمندم عید که رفتم خونه مامانم کلید انداختم درو باز کردم دیدم مهمون ...

نه بابا تو چرا شرمنده باشی اتفاقا خوشحال باش که این تف سر بالا رو با خودت جایی نمیبری و احترامت بیشتر حفظه

۱۲ سال بس نبود برات دختر که بازم‌میخای بجنگی

به این دیوار بگو برو عقب نمیره خب اینم همینه ولش کن خودت برو کنار خونوادت لذت ببر دیگه میخای این ادم چه بلایی سرت بیاره که بیخیال شی خونوادتم میشناسنش سخت نگیر 

نه اصلا دعوامون نشد من باهاشم به خوبی حرف زدم دیدم تمایلی نداره و گف فعلا نمیام منم بیخیالش شدم دیگم ...

ببین این کلا میگه کسی نیاد خونم‌ 

واسه همه هم یه بهونه مسخره میاره

مثلا خواهرت گفتم سلام گفت علیک سلام

برادرت چرا تو فلان جا دستشو کرد تو دماغش

مادرت ال کرد بل کرد

باجناقم چرا پامو بوس نکرد

واقعا نمیکشم دیگه

خیلی منزوی کرده منو خیلییییی

جرات ندارم پدر و مادرم رو دعوت کنم از دست این مزخرف بازیاش

ببین این کلا میگه کسی نیاد خونم‌ واسه همه هم یه بهونه مسخره میارهمثلا خواهرت گفتم سلام گفت علیک سلام ...

هر کدوممون به یه رنگی

نه من شوهرم نمیگه نیان خونوادت ولی خونوادم خودشون نمیان میگن باید شوهرتم باشه وقتی ما میایم اگه نباشه خونه ما رومون نمیشه بیایم.

دیشب رفتیم خرید بعد زورا زور که از این میوه ها واسه خونوادت بگیرم ببر بده بهشون من هنگ کرده بودم که این مهربونیشو ببینم یا رفت وامد نکردنشو😑