2777
2789

رستوران سروسرویس دریایی خوب میشناسید؟؟ تو تهران

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پر صدف و هشت پا و خرچنگ بود

عهههه

سوشی چییی؟؟

سرو سرویس بود؟؟

اسم رستورانش یادته؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

باورت نشه یه بار رفتم سوشی خوردم قبلش همسرم خورده بود بهم گفت نخور خیلی بد مزه اس خلاصه گفتم نه بابا من هیچیم نمیشه من عاشق اینجور غذاهام اومدم بخورم انقدرررر بدمزه اس هرکسی نمیتونه سوشی بخوره اونم خام اولین بار اصلا خام تست نکن بگو پخته باشه ماهش یا مرغش 

هشت پا و کالاماری هم خوردم بوی زیاد ماهی داره و خب خوشمزه یه بافت پاستیلی دارن و بوش زیاده باید ادویه و سیر و اینجور چیزا زیاد بزنی 

آره اینهمه رستورانگوگل سرچ کن هر کدوم بهت نزدیک برو

اصلا هیچی نمیاد سرچ میکنم🫥

سلف سرویس منظورته گمونم . لابستر بنظر من خوشمزه نیست . اما صدف و خرچنگ و هشت پا خوشمزس اگه رستورانی ...

آره همون🤭😂

منظورم اینه از همش بشه تست کنم