2777
2789

بچه ها من ۲۳ سالمه ی خواستگار دارم ۳۰ سالشه واسطه ایی ک اینو معرفی کرده گفته خوبن وضعشون خوبه و پول و مال اونا چش مادر خواهر منو گرفته راست میرن چپ میرن حرف پول پسره می‌کشن وسط  جدا از این من اصلا از قیافه پسره خوشم نمیاد اسمش تو خونه میاد از اینکه حسی ب این موضوع ندارم استرس میگیره منو دست و پام میشه یخ 

ب هیشکی ام نگفتم 

احساس میکنم نمیتونم دوسش داشته. باشم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب پس کنسل کن زودتر تا جدی تر نشده ..

خدا شاهده حرفی ک دارم بهت میزنم شاید باورت نشه اینا تعریف خانواده پسره و خوده پسره رو میکنن  هی فلانه بیساره با کسی تو رابطه نیستما ولی نمیدونم چرا حرف همین موضوع ک میشه قلبم آشوب میشه ذهنم شلوغ میشه اشتهام کور میشه ب غذا میلی ندارم از استرس دست و پام ک میشه سرد خیلی معذرت می‌خوام بی دلیل پیچش شکم میگیرم . 

هیچ شناخت و دیدنی بینمون نبوده ولی چرا من این حس رو نسبت این موضوع دارم چرا میشه برام توضیح بدین

وقتی دوسش نداری و چهرش به دلت ننشسته ... تا اخرشم به دلت نمیشینه

می‌دونی مادر خواهر من چی میگن بهم برگشتن گفتن پولداره  چهره رو ول کن بعدا عادت می‌کنی . 

ولی اینا نمیدونن یعنی  نگفتم وقتی این حرفو میزنن اضطراب بی دلیل میگیرم از درون 

خودمم علتشو نمیدونم میشه بهم بگی

خدا شاهده حرفی ک دارم بهت میزنم شاید باورت نشه اینا تعریف خانواده پسره و خوده پسره رو میکنن هی فلان ...

تمام علائمی که داری بخاطر استرس و اضطراب و ترسه ..

ببین منم ۲۳ سالمه همسنیم و خب فرق من با تو اینه که مخالف ازدواجم ..

بنظرم عشق و دوست داشتن خیلی مهمه .. پولم مهمه اما پولو با تلاش میشه بدست اورد اما عشقو خیلی وقتا نمیشه 

ازدواج نکنی چیزیو از دست ندادی ... اما اگه اینطور ازدواج کنی یه زندگیو کامل از دست دادی رفته ...

تمام علائمی که داری بخاطر استرس و اضطراب و ترسه ..ببین منم ۲۳ سالمه همسنیم و خب فرق من با تو اینه که ...

خواهرم پیش من انکار میکنه وقتی ب روش میارم میگم من می‌دونم چشت پول پسره رو گرفته انکار می‌کنه ولی تو حرفاش همینه فقط پول 

بهش میگم ببین من نمیگم پول مهم نیست چرا اتفاقا مهمه ولی در حدی ک بتونی زندگی قشنگی داشته باشی در حد خودت منظورم این نیست مث قدیم از صفر شروع کنی در حد نسبی منظورمه

پس چقد خوبه تو ازدواج همه چ چیزایی ک در نظر داری در کنار هم تعادل داشته باشن چهره و علاقه اخلاق رفتار پول خانواده 

الان نظرت راجب حرفام چیه خودمونیم دیگه راحت بگو

خواهرم پیش من انکار میکنه وقتی ب روش میارم میگم من می‌دونم چشت پول پسره رو گرفته انکار می‌کنه ولی تو ...

من حرفاتو کامل قبول دارم و جز حقیقت چیزی ندیدم ...

معیار یه چیز شخصیه و میتونی هرمدلی که میخوای راجبش فکز کنی 

همه چی که پول نیست بحث یه عمر زندگیه قراره هرشب کنارش بخوابی .فکر کننن . برو تو عمقش ببین چه حسی داری 

یک بار میخوای باهاش صحبت کن شاید ازش خوشت اومد اما اگه اونموقعم خوشت نیوند که دیگه حرفی نمیمونه

تصمیم اخرو خودت میگیری . 

شما دیگه چرا کلا دیگه مخالفی آخه بخاطر چی

من کلا چون اطرافیانم ازدواج موفق نداشتن و جامعه و مردا خیلی زن ستیز شدن کلا دیدم نسبت به ازدواج بد شده .. مگه اینکه واقعا شخص مورد نظرمو پیدا کنم و بتونم بقیه عمرمو باهاش بمونم و اونم بدون بچه ...

من حرفاتو کامل قبول دارم و جز حقیقت چیزی ندیدم ...معیار یه چیز شخصیه و میتونی هرمدلی که میخوای راجبش ...

ی سوال جداگانه این چ مرضیه آدم داره بی دلیل چشت و ذهنت در انتظار یه آدمیه ک هنوز وارد زندگیت نشده

من کلا چون اطرافیانم ازدواج موفق نداشتن و جامعه و مردا خیلی زن ستیز شدن کلا دیدم نسبت به ازدواج بد ش ...

منم ترس از اعتماد دارم اگه یکی بهم پیشنهاد بده چرا شک شبهه ایجاد میشه برام حتی اگه طرفو ندیده باشم و حرف نزده باشم ذهنم میگه قبول بکنم نکنم میمونه اصلا ذهنم برای چی اینطوری میشم و چجوری حلش کنم ب نظرت

ی سوال جداگانه این چ مرضیه آدم داره بی دلیل چشت و ذهنت در انتظار یه آدمیه ک هنوز وارد زندگیت نشده

امیده دیگه .. بلخره اون ادمم میاد شاید چون از قبل میدونیم که میخواد بیاد برای همین منتظریم 

البته قسمته دیگه بخواد بشه میشه 

منم ترس از اعتماد دارم اگه یکی بهم پیشنهاد بده چرا شک شبهه ایجاد میشه برام حتی اگه طرفو ندیده باشم و ...

خب باید اینطور شه چون هنوز شناختی نداری و کلی سوال تو ذهنت شکل گرفته که همشونم بی جواب موندن و منتظر جوابن