2777
2789

همشون همینن 

انگار پادشاهن 

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
بخدا عین من

توهم عین منی درکت میکنم من شرایط طلاق ندارم یه دیقه هم اینجا نمیموندم شماچی چرا طلاق نمیگیری بخدا برام نه اعصاب مونده نه سلامتی مونده نه عزت و احترامی نه شادی حالا کاش باهیچکس رفت و امد نداشت یه اخلاق خوب دست و دلبازی یا پول میداد بخدا برای عید یه جفت جورابم واسم نگرفت همش لباسامو خواهرمو مادرم میگیرن آرایشگاه نمیرم اصلا یه ریال بهم پول نمیده باهام بد حرف میزنه این درحالیکه من ۱۲ سال ازش کوچیکم بقران قیافه و اندام نداره شغل و تحصیلات درست و حسابی نداره لیسانس بودم موقع نامزدی دانشگاه شهید بهشتی تهران ارشدقبول شدم نزاشت برم نزاشت برم سرکار اگه گناه نبود خودکشی میکردم به بن بست رسیدم

این جهان کوهست و فعل ما ندا                                 سوی ما آید نداها را صدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر کدوممون به یه رنگینه من شوهرم نمیگه نیان خونوادت ولی خونوادم خودشون نمیان میگن باید شوهرتم باشه و ...

خب عزیزم منظور منم این بود که خودش باشه خونواده من بیان

و الا نمیگن شوهرش چرا نیست حتما فهمیده ما میخوایم بیایم رفته بیرون از خونه 

حرف هم بزنم سریع میگه آخه انگار مامان من هر روز اینجاست

خب بیاد خبر مرگش مگه من میگم نیاد

همش بهونه که من دهنم رو ببندم دیگه

خب عزیزم منظور منم این بود که خودش باشه خونواده من بیانو الا نمیگن شوهرش چرا نیست حتما فهمیده ما میخ ...

خودشم باشه و خونوادت بیان یه حرکتی میزنه دلخور میکنه خونوادتو  مگه اینکه باهاش حرف بزنی اونروزو گند نزنه که محاله با این‌چیزی که تو گفتی بعید میدونم جلو زبونشو بگیره یا حرکتی نزنه از لجش.

اینا فقط جوش خونواده هاشونو میزنن 

توهم عین منی درکت میکنم من شرایط طلاق ندارم یه دیقه هم اینجا نمیموندم شماچی چرا طلاق نمیگیری بخدا بر ...

لا اله الا الله، واقعا ارشد بهشتی قبول شدی و نرفتی؟؟؟؟؟ 

طلاق بگیرم کجا برم خواهر؟

نه پولی نه مسافرتی نه تفریحی نه مهمونی ای 

پوسیدم تو این خراب شده

از اول عید هم کلا مثل خرس خوابه 

تازه مادر عفریتش میگه قدر شوهرتو بدون 

انگار چه تحفه ای هم تحویل من داده

از اول ماه رمضون میخوام پدر و مادر بدبختمو افطاری دعوت کنم بخدا از دست این عتیقه جرات نمیکنم 

الانم دیگه ماه رمضون داره تموم میشه

خودشم باشه و خونوادت بیان یه حرکتی میزنه دلخور میکنه خونوادتو مگه اینکه باهاش حرف بزنی اونروزو گند ...

آره میدونم چی میگی

فعلا که دهنمو بستم 

واقعا انرژی جنگ و جدل باهاش رو ندارم

خیلی رو مخع شوهرم از عمد حالمو بد می‌کنه جایی بهم خوش نگذره

شوهر من همین خود کاوش میره خونه داداشش شلوارم میپوشع ی لم میافته تا چهار صب منم باید حرص بخورم آنوقت خونه فامیل من میزه برق سه فاز گذاشتن زیرش انگار نکبت 

داداش میاد تو خیابون هم میبیننن انکار از قحط بزگشتن شش ساعت سر پا ما نگه میداره حرف میزنن آنوقت ب ما برسه میخان جون بدن بخدا این مردا چرا انقد گاون 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
لا اله الا الله، واقعا ارشد بهشتی قبول شدی و نرفتی؟؟؟؟؟ طلاق بگیرم کجا برم خواهر؟نه پولی نه مسافرتی ...

آره هیچکس باورش نمیشه نرفتم یعنی نزاشت برم فقط یه تیکه کاغذ قبولی رو نگه داشتم هی نگاه میکنم افسوس میخورم دیگه از دینم زده شدم پدرو مادرم گفتن میره مسجد هیئت حلال حروم سرش میشه الان میگم کاش دزد بود کاش زهرماری میخورد ولی یکم انسانیت داشت خیرسرش نماز میخونه روزه میگیره فحشای بد به من و خونوادم میده کتک میزنه فقط به خدا شکایتش میکنم هیچوقت ازش نمیگذزم خدا هم ازش نگذره

این جهان کوهست و فعل ما ندا                                 سوی ما آید نداها را صدا
آرزوی منم هست میگم فقط با مردنش راحت میشم

یعنی امسال من فقط سر دعای سال جدید آرزو مرگش کردم بخدا خستم کرده اخلاق صفر همیشه طلبکاره خسیس منافع طلب میخام تو مخ مثل این چکار همش هم فک میکنه اسطوره هس باید بدارمش رو سرم مسافرت میبزع من و میگه ننه بابات تشکر نمیکنن شعر میگه اسگل

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
دستش بشکنه الهی رابطش با خانواده خودش چطوره؟

جونش برای ننش درمیره باخواهراش خیلی خوبه منم با اونا کم رفت و آمد دارم بخاطر این نکبت که با خونواده ی من رابطه نداره بخدا مادرش کار خودشو کرد الان کشیده کنار کیف میکنه انقد پرش میکرد یه جاری دارم همش با خواهرا و مادرش هست همش خونه اونان و ...به اون زورش نرسیده تقاص اونو من دادم هی از اول پرش کرد که هیچکس نیاد و بره درحالی که من دوتا داداش دارم یه خواهر نه اینکه مثل جاریم ۱۰تا باشیم 

جونش برای ننش درمیره باخواهراش خیلی خوبه منم با اونا کم رفت و آمد دارم بخاطر این نکبت که با خونواده ...

همیشه همینه

جونشون برا خانواده خودشون درمیره یهو میرسن به خانواده همسرشون میشن شمر

منم رابطم کمه با خونوادش

تو سال جدید تصمیم گرفتم کلا قطع رابطه کنم باهاشون به تلافی رفتار پسرشون