2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🥲🫂آره ترم ۴ هم هستمکلا جو خونه رو بیشتر دوست دارم اینکه با چند نفر داخل یک اتاق باشی و حریم شخصی ن ...

وای چقدر تو منی 🥲

منم اصلا نمیتونم محیط خوابگاهو تحمل کنم 

وقتی هم میام با خانوادم درد و دل کنم یه حالتی صحبت میکنن انگار مسخره میکنن 

با هم اتاقی هامم اصلا نتونستم ارتباط بگیرم 🤦🏻‍♀️

فکر میکردم برم دانشگاه راحت میشمالان دانشجوعمکلی درس نخونده و تکلیفنگرانم

هه مثل من 

موقع کنکور دقیقا همین حرفو به خودم میزدم 

نه تنها دانشگاه راحت نشدم بلکه شرایط سخت تر شد 

هم درس هم خوابگاه 🤦🏻‍♀️

وای چقدر تو منی 🥲منم اصلا نمیتونم محیط خوابگاهو تحمل کنم وقتی هم میام با خانوادم درد و دل کنم یه حا ...

عزیزم💔

من هم اتاقی هام این ترم خوبن 

ترم پیش هم اتاقی های خیییلی بدی داشتم اصلا خودشون نمیخواستن ارتباط بگیرن باهات 

ولی کلا جو خوابگاه دوست ندارم هیچی خونه نمیشه 

تو چقد فاصله داری؟

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
من شهر کوچیک هستم که کار پیدا نمیشه منم همینجوری درس میخونم که فردا حداقل بگم چند تا لیسانس دارم همی ...

شهرای بزرگ خوبه ؟ 

یه سوال میتونم بپرسم ؟ 

درسای بهداشت عمومی چطوریه سخته ؟ امتحانا رو چطوری میگیرن ؟ 

من هنوز ترم یکم نمیدونم اصلا امتحانا چطوریه 

عزیزم💔من هم اتاقی هام این ترم خوبن ترم پیش هم اتاقی های خیییلی بدی داشتم اصلا خودشون نمیخواستن ارتب ...

خدا رو شکر که حداقل این ترم راضی هستی 

من ۳ ساعت فاصله دارم ولی خب به خاطر هزینه و اینا نمیتونم هر هفته برگردم خونه 

اگه دوست داری بگو چه رشته ای هستی 😁

خونه تنهام

شب و روز و قاطی میکنم اینجور مواقع برا همین برخلاف بقیه شبا الان بیدارم

ابله مرغون گرفتم تمام روتین زندگیم نابود شده 

اعصابم به شدت خورده برنامه هامو بهم ریخت

حالا نمیدونم باید از کجا ادامه بده

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید