فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂 برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ولی تو نامزدی هروقت خونه مادرشوهر میخوابیدم خوابای بد میدیدم و ترسناک 😐
عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون
شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار
چن سالیه دارم خواب با تعبیر ازدواجم میبینم ولی کو 😒😂
زیر هیجده سال ریپ نزن وگرنه میخورمشون . . . . . . . . . . . . . . به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟!بزن باران که دین را دام کردند ... شکار خلق و صید خام کردند ...بزن باران خدا بازیچه ای شد... که با آن کسب ننگ و نام کردند ...
برای اینکه ازذواج خوبی داشته باشید چله سورهای قرانی و نماز انجام بدین انشاالله بخت خوب به خواست خدا نصیبتون میشه چون چند ساله نائب میشم بستگی به سن و شرایطتون چله پیشنهاد میدم انجام بدین
بیدار شده بودم انگار یه مادر بودم که واقعا نینیشو ازش گرفتن بیقرار نینیم بودم
خیلی بده 😭😂
زیر هیجده سال ریپ نزن وگرنه میخورمشون . . . . . . . . . . . . . . به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟!بزن باران که دین را دام کردند ... شکار خلق و صید خام کردند ...بزن باران خدا بازیچه ای شد... که با آن کسب ننگ و نام کردند ...