2777
2789
عنوان

قبل از ازدواجتون خوابای عجیب میدید❗️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 30 پست
ممنون ولی یه حقیقتی هم هست که دخترای خوشکل نیاز به دعا و این چیزا برای شوهر کردم ندارند.

ربطی به خوشکلی نداره

دختره هم خوشکله هم دندونپزشک ولی خاستگار بدرد بخور نداره

توکل بر خدایت کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااچه خوابای میدیدی😂

مثلا یه بار دیدم من عروس شدم رفتم تالار یه عالمه عروس قرن پونزده اروپایی اونجا بودن همه قد بلند ترسناک صورتا درهم زشت  با لباسای رنگی ،البته بعد فهمیدم برام دعا گرفته مادرشوهرم که مادرم رفت باطلش کرد

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید
من نه ولی تابستون پارسال زیاد خواب میدیدم زایمان کردم یبارم خواب دیدم نامزدیمه

کسی که خاب میبینه زایمان کرده گناهاش بخشیده میشه 

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

واااچه خوابای میدیدی😂

همیشه قبل و حتی بعد ازدواج خواب میدیدم ازدواج کردم اما همسرم نیست یا عروسیمه بعدش همسرم میره و من نمیبینمش.ازدواج کردم عالی همسرم فوق العاده اما متاسفانه ۱۲سال بعد ازدواجمون فوت کرد و منو تنها گذاشت عین تو خوابهام

اتفاقا دخترای خوشگل شانسشون مث خوشگلیشون نیست

والا خواهر من که همه میگند خیلی خوشکله همش خواستگاراش خارج کشور بودند من از تجربه هام میگم فقط عزیزم🙅

ما با حقیقت تصادف کردیم،رویاهامون مرد.

یکی از کاربرا نوشته بود نماز جعفر طیار خوب حاجت میده

چطوریه؟من شنیدم چله ای حق شناس برای ازدواج خوبه

اَرشدِ تکواندواَم بزودی مربی میشم-عاشق زبان آلمانی ام ولی درحال حاضر تایم ندارم برم دنبال زبان آلمانی🛐✨️عاشق نومزدم هستم و تاریخ 1404/4/4مهرم به دلش افتاد🫦👱‍♀️بهمن ماه یا اسفندماه 1404بله برونمونه☺️💕باافتخارایرانیم✨️🪷و عاشق تاریخ کشورم هستم مخصوصن کوروش:)🥲💗خوشحال میشم برام صلوات بفرستید.🌿😭✨️

بیشتر ببینید
همیشه قبل و حتی بعد ازدواج خواب میدیدم ازدواج کردم اما همسرم نیست یا عروسیمه بعدش همسرم میره و من نم ...

عزیزم متاسفم🥲

اَرشدِ تکواندواَم بزودی مربی میشم-عاشق زبان آلمانی ام ولی درحال حاضر تایم ندارم برم دنبال زبان آلمانی🛐✨️عاشق نومزدم هستم و تاریخ 1404/4/4مهرم به دلش افتاد🫦👱‍♀️بهمن ماه یا اسفندماه 1404بله برونمونه☺️💕باافتخارایرانیم✨️🪷و عاشق تاریخ کشورم هستم مخصوصن کوروش:)🥲💗خوشحال میشم برام صلوات بفرستید.🌿😭✨️

بیشتر ببینید
مثلا یه بار دیدم من عروس شدم رفتم تالار یه عالمه عروس قرن پونزده اروپایی اونجا بودن همه قد بلند ترسن ...

چرا اینکاروکرده بود آخه😑

بیشتر ببینید
همیشه قبل و حتی بعد ازدواج خواب میدیدم ازدواج کردم اما همسرم نیست یا عروسیمه بعدش همسرم میره و من نم ...

😐😐😐😯من از این خوابا میبینم یعنی ماله منم میمیره خدا نکنه 😂

ما با حقیقت تصادف کردیم،رویاهامون مرد.

چرا اینکاروکرده بود آخه😑

نمیدونم واقعا😐خودش اومد خاستگاری اصلن من شوهرمو ندیده بودم تو عمرم

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید
نمیدونم واقعا😐خودش اومد خاستگاری اصلن من شوهرمو ندیده بودم تو عمرم

شاید حسودی میکرده اصلا فاز اینجور ادمارونمیفهمم 😑

بیشتر ببینید