2777
2789

بی پولی تا بی پولی داریم یکی نداره تلاش میکنه واسه یکیم میکه ندارم منتظره از آسمون واسش بریزن 

اینکه شما کدومی من نمیدونم ولی اگه دختری واقعا دوست داشته باشه و ببینه جنم پول در اوردنو داری عرضشو داری بات قطعا میمونه 

اتفاقا دخترایی که پدرشون از لحاظ مالی اوکیه توی رابطه خیلی دنبال پول و مادیات نیستن ولی برعکس کسایی که از بچگی با سختی و بی پولی بزرگ شدن دیگه براشون پول اهمیت داره و دوست ندارن مشکلات بیشتری رو تحمل کنن..

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون میشه بدبختی رو بدبختی .. کلا آدما نه فقط دخترا ازدواج می کنن که مشکلات و مسائلی که تجربه کردن رو ...

خب کارای خونه رو انجام دادن تورم توش بی تاثیره

ولی کارای بیرون و درامد همش با تورم و فشار اقتصادیه

اتفاقا دخترایی که پدرشون از لحاظ مالی اوکیه توی رابطه خیلی دنبال پول و مادیات نیستن ولی برعکس کسایی ...

من این رو قبول ندارم 

من به شخصه دلم میخواد با کسی ازدواج کنم که از سختی رشد کرده باشه دلم نمیخواد با یکی که از اول پول داشته ازدواج کنم 

منظورم هم از رشد ثروتمند بودن نیست 

حداقل پول رهن یه خونه دو خواب داشته باشه 

و شغلش هم جای پیشرفت داشته باشه و تحصیلکرده باشه 

باقیش رو با هم میسازیم 

دختری ه تو فقر بزرگ شده چه با فقیر ازدواج کنه چه با پولدار گرفتاره 

پس بهتره که اول زندگیش رو تا حدودی بسازه و با یکی که مثل خودش مستقله ازدواج کنه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من این رو قبول ندارم من به شخصه دلم میخواد با کسی ازدواج کنم که از سختی رشد کرده باشه دلم نمیخواد با ...

خب عزیزم قطعا استثناهایی هم وجود داره

طرز فکر شما خیلی خوبه و دختر فهمیده ای هستین ولی خب همه اینطور فکر نمیکنن...

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything