2777
2789
من منظورمو بخام دقیق بگم اینه کهدختری ک خونه بایاش مسافرت نرفته و نمیرهخونه شوهر هم مسافرت نره مگه م ...

با این حرفتون مخالفم جناب یعنی کسی که خونه پدرش از امکانات محروم بوده مگه انتخاب خودش بوده ولی همسر انتخاب خودشه و میتونه شخصی رو برای ادامه زندگیش انتخاب کنه که میتونه امکانات و رفاهش رو تامین کنه

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون کلی سوال پرسید در مورد شخص خودت سوال نپرسید عزیزم

من هم هم جوابش رو دادم هم مثال زدم 

توقع داشتی با همسایه مثال بزنم؟ آدم با خودش مثال میزنه دیگه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من هم هم جوابش رو دادم هم مثال زدم توقع داشتی با همسایه مثال بزنم؟ آدم با خودش مثال میزنه دیگه

عزیزم اون نگفت چرا دخترا ازدواج نمیکنن یا چه هدفی دارن از ازدواج نکردن  

عزیزم اون نگفت چرا دخترا ازدواج نمیکنن یا چه هدفی دارن از ازدواج نکردن

گفت چرا دخترا بی پولی پدر رو تحمل میکنن اما شوهر نه 

منم دو دلیل آوردم اول اینکه شوهر رو آدم میتونه خودش انتخاب کنه 

دوم اینکه یا فقیر در خونش رو میزنه یا کسی که باهاش اختلاف طبقاتی داره پس بهتره خودش جایگاه اجتماعی پیدا کنه تا با یکی مثل خودش ازدواج کنه 

دلیل آوردم من دیگه واقعاً نمیدونم چطور برای شما توضیح بدم اگر اختلاف نظری هم باشه خود استارتر جواب میده اصلاً نیازی به توضیح اضافی نیست 

اونی که چند خط تایپ میکنه و توضیح میده شمایی

منم خودم رو گفتم که نیازی نیست به شما توضیح اضافه بدم اگرنه شما که توضیح نمیدی صرفاً الکی گیر میدی 

خب مثلا داداش همین دختره رو کی باید گردن بگیره ؟

کسی رو که قبولش میکنه و فرهنگش با فرهنگ شخص مقابل همخونی داره

بنده در پاسخ به این سوال شما که فرمودید دختری که در خونه پدرش امکانات نداشته پس چرا باید در خونه همسرش  آرامش و رفاه داشته باشه ، عرض کردم ولی درکل این حرف جالبی نیست که بگید شما خونه پدرت اون امکانات رو نداشتی الان چرا من باید این امکانات رو در اختیارت بزارم 

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

کسی رو که قبولش میکنه و فرهنگش با فرهنگ شخص مقابل همخونی داره بنده در پاسخ به این سوال شما که فرمودی ...

خب همه چیز در حد توانه با توجه ب وضع جامعه

اگ طرف کم کاری کنه اره ولی اگه همه میخاستن و میتونستن که جامعه گلستان بود فقر ریشه کن میشد والا

خب کارای خونه رو انجام دادن تورم توش بی تاثیرهولی کارای بیرون و درامد همش با تورم و فشار اقتصادیه

شما مردا خوب پول درنمیارید چون فقط بهتون گفتن فلان مهارتو یادبگیر و باهاش پول دربیار .. تفکر برده ی پول بودن تو شماهاست نه استفاده درست از پول .. شما مردها باید مهارت های مالی به دست بیارید قبل شاغل شدن .. که خداروشکر انگار هیچ کدوم تون ندارید که هیچ .. علامه دهر هم می دونید خودتون رو فقط بخاطر اینکه به لحاظ فیزیکی قوی ترین و توهم برتری هم نسبت به زن ها دارید و فک می کنید زن ها ناقص العقلن و شماها خیلی فهمیده اید .. 

نه فقط شما بلکه هرکسی می خواد پولداربشه بهتره این کتابو بخونه بلکه به مسیر درست هدایت بشه ..

کتاب پدر پولدار پدر بی پول

شما مردا خوب پول درنمیارید چون فقط بهتون گفتن فلان مهارتو یادبگیر و باهاش پول دربیار .. تفکر برده ی ...

اصلا مبحث پولداری نیستشا

این جامعه به معلم ، رفتگر ، کارگر ، نقاش، تعمیرکار و ... نیاز داره

این قشر جامعه که 90 درصد مملکت رو تشکیل میدن باید چیکار کنن؟

نمیشه ک این شغل هارو حذف کرد

اصلا مبحث پولداری نیستشااین جامعه به معلم ، رفتگر ، کارگر ، نقاش، تعمیرکار و ... نیاز دارهاین قشر جا ...

تو همین شغل ها هم میشه بالا رفت .. انگار درست کامنت مو نخوندی .. قبل شاغل شدن مهارت های مالی تونو درست کنین .. اون کتاب رو بخون .. از تو نت هم می تونی دانلود کنی .. اونوقت می فهمی دارم چی میگم ..