2777
2789
خب ازدواج نکنه...چرا یه دختر دیگه رو تو بدبختیاش شریک کنه...فردا و پس فردا هم یه بچه رو اسیر کنه که ...

گر نبود خنگ مطلا لگام    زد بتوان بر قدم خویش گام

ور نبود مشربه از زر نااب   با دو کف دست توان خورد آب

پسرایی ازدواج میکنن که حداقل هارو دارن بعدش هم خانوادشون حمایتشون میکنند...اطراف من کسایی بودن که ازدواج کردن بعدش همون خانواده پسر حمایتشو برداشته...تقصیر دختره این وسط چیه...به دختره میگن بسوز و بساز😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شعار دادن و شعر خوندن از دور قشنگه...تو بطن زندگی با بی پولی جواب نمیده

من منظورمو بخام دقیق بگم اینه که

دختری ک خونه بایاش مسافرت نرفته و نمیره

خونه شوهر هم مسافرت نره مگه میمیره؟

درسته با جفتش زندگی میگذره

ولی خب خونه شوهر حداقل داری برا خودت تلاش میکنی

من منظورمو بخام دقیق بگم اینه کهدختری ک خونه بایاش مسافرت نرفته و نمیرهخونه شوهر هم مسافرت نره مگه م ...

نه نمیمیره...ولی تمام زندگی بعد ازدواجش شده تفریح نکردن و مسافرت نرفتن و لباس نخریدن و رستوران نرفتن واسه اینکه بتونن دوزار پس انداز کنن ...بعدش میشه یه زنی که فقط میشوره و می‌سازه و افسرده هم هس