2777
2789
خب ازدواج نکنه...چرا یه دختر دیگه رو تو بدبختیاش شریک کنه...فردا و پس فردا هم یه بچه رو اسیر کنه که ...

گر نبود خنگ مطلا لگام    زد بتوان بر قدم خویش گام

ور نبود مشربه از زر نااب   با دو کف دست توان خورد آب

پسرایی ازدواج میکنن که حداقل هارو دارن بعدش هم خانوادشون حمایتشون میکنند...اطراف من کسایی بودن که ازدواج کردن بعدش همون خانواده پسر حمایتشو برداشته...تقصیر دختره این وسط چیه...به دختره میگن بسوز و بساز😐😐😐

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه پسره غول چراغ جادوعه اخه؟

غول چراغ جادو نیستن جناب شما دختر بساز ندیدین کسی که چشم و دل سیر باشه میسازه

همراز هستم 😇 یکی یدونه و نازدونه بابام😌😂  من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

خب با پدر ک ی عمره ساخته عادت کرده با پسره هم بسازن دیگه

اتفاقا دخترهایی که پدر پولداری دارن میتونن بسازن 

همراز هستم 😇 یکی یدونه و نازدونه بابام😌😂  من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

گر نبود خنگ مطلا لگام زد بتوان بر قدم خویش گامور نبود مشربه از زر نااب با دو کف دست توان خورد آ ...

جناب می‌بخشید جسارته ولی شما چند سالتونه؟

بله شعار دادن و شعر خوندن از دور قشنگه...تو بطن زندگی با بی پولی جواب نمیده

من منظورمو بخام دقیق بگم اینه که

دختری ک خونه بایاش مسافرت نرفته و نمیره

خونه شوهر هم مسافرت نره مگه میمیره؟

درسته با جفتش زندگی میگذره

ولی خب خونه شوهر حداقل داری برا خودت تلاش میکنی

خب تقصیر پسره چیه دقیقا الان؟

همسفرش خوب انتخاب کنه که تا آخر راه همراهش باشه 

من سوالم راجب دختراییه ک باباشون نداره ولی از پسره خیلی انتظارات دارن

خب اونا هم میخوان ثلث بعدی عمرشون رو با آسایش و بدون دغدغه مالی زندگی کنن

من منظورمو بخام دقیق بگم اینه کهدختری ک خونه بایاش مسافرت نرفته و نمیرهخونه شوهر هم مسافرت نره مگه م ...

نه نمیمیره...ولی تمام زندگی بعد ازدواجش شده تفریح نکردن و مسافرت نرفتن و لباس نخریدن و رستوران نرفتن واسه اینکه بتونن دوزار پس انداز کنن ...بعدش میشه یه زنی که فقط میشوره و می‌سازه و افسرده هم هس