2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدایی دلیلش چیه واقعا؟

خودمم اقام الان میان جوابتو میدن

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

اونو چون خودشون انتخاب نکردن مجبورن و خب نمیخوان باز سختی بکشن

ولی با این حال اگر دخترو پسز همدیگرو بخوان باهنه چی هم کنار میان

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چون پدرشونو انتخاب نمیکنن اجباره ولی پارتنرشون رو انتخاب میکنن اختیاریه

فک نمیکنم والا

چون دخترا احساسی ترن به پارتنر با دید قابل تعویض بودن یکم غیر معقوله

چون میشه بدبختی رو بدبختی .. 

کلا آدما نه فقط دخترا ازدواج می کنن که مشکلات و مسائلی که تجربه کردن رو دیگه تجربه نکنن .. و وقتی طرفشون می بینن همونا رو داره انتظار داری چی بشه ؟؟!!!

بعد هم طبق طبیعت وظیفه زن خانه داری و آسایشه خونه است و وظیفه مرد آوردن درآمد و امنیت خونه .. ما زن ها اولی رو به خوبی انجام میدیم .. اما آقایون انتظار دارن تو وظایف خودشون گند بزنن یه سره و کسی صداش درنیاد ...

خب انتخاب خانواده که دست خود آدم نیس اما انتخاب اون پسر دست خودمونه...واینکه به هر حال خانوادتو که ن ...

خب با پدر ک ی عمره ساخته عادت کرده با پسره هم بسازن دیگه   

یک : پدر رو خودمون انتخاب نکردیم ولی شوهر رو که می‌تونیم خودمون انتخاب کنیم 

دو : به عنوان کسی که بابام بی پوله تو این شرایط ازدواج نمیکنم ، چرا ؟ چون دو صورت داره یا یکی مثل خودم میاد دم در خونمون که من نمیخوام از چاله در بیام بیفتم تو چاه و یا اینکه یه پولدار میاد دم در خونمون (که امکانش خیلیییی کمه و غیر ممکنه) که در اینصورت هم من از اختلاف طبقاتی متنفرم و دلم نمیخواد با کسی که با تروما های فقر آشنا نیست زندگی کنم 

پس چیکار باید کنم ؟

باید درسم رو بخونم شاغل بشم پس انداز کنم برای خودم پشتوانه بسازم یک موقعیت اجتماعی خوب پیدا کنم و با کسی ازدواج کنم مثل خودم ( منظورم ثروتمند نیست منظورم یک شخصیت مستقله که عرضه هدایت یک زندگی رو داره )

تو شوهر کردن هم نریختن راستش که بخوام از هول حلیم بیفتم تو دیگ 

شوهر در حا حاضر آخرین دغدغه من تو زندگیه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐