2777
2789

میخام با خمیر بربری پیتزا درست کنم .خوب میشه بنظرتون کسی بلده یادم بده لطفا 

زندگی قبل تو سوتفاهم بود نفس مامان😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما همیشه با خمیر بربری درست میکنیم عالی میشه

شما موقع برش پیتزا سخت برش میخوره؟

من با چاقو نصف میکنم نونش سخت برش میخوره 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید
میشه توضیح بدین چطوری

ببین اول که بگم چون پف میکنه باید قشنگ با دست بازش کنی آب بزنی راحت باز میشه. واسه هر نفرم یه دونه خمیر کافیه 

بعدشم که همون مراحل درست کردن پیتزا رو میری چیز خاصی نداره 

تازه ما تو فر درست نمی‌کنیم رو گاز درست میکنیم

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

من مامانم ته تابه روغن میزنه ریاد ن ها فقط همه جاشو روغنی میکنه بعد خمیر ته  صاف میکنه ی ربع میپزه بعد برمی گردوه روی اون قسمتی ک پخته موادشو میریزه بعد دوباره میزاره رو گاز ی ربع اون رویی ک نیچخته بود بپزه بعد میزاره یکم تو فر تا پنیرا هم بپزه

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز