2777
2789

نگران نباش. خدا بخواد میمونه. بچه چندمته؟

من سر بچه اولم هفته ۷ دو سه روز مثل پریودی خونریزی کردم. تا هفته ۱۲ هم لکه بینی داشتم.

سر بچه دومم ، هفته ۷ خونریزی افتادم. دوهفته کامل خونریزی شدید مثل پریودی داشتم. بعدم دو سه هفته لکه بینی داشتم.

استراحت کن پله نرو، توکل به خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

[QUOTE=376640375]کاش منم تاآخرش استراحت مطلق باشم ولی نگن جنین تو شکمت مرده متنفررررررررم از سقط😔 [/QU

لطفا کلامات منفی  رو استفا ه نکنین ناخوداگاه انرژی منفی بهتون منتقل میشه و تاثیر میزاره ب خودتون تلقین کنین هیچس نیس میگذره تمپم میشه ب سلامتس بجای گفتن اون کلامهاس ایست قلبی و .....

ان شالله ک بسبلامتی سر موعدش بدنیا بیاد

احتمالش صفر درصده شما ته دلشو خالی نکن گناه داره استرس بیشتر براش بده

منظورم درمورد هماتوم که شما گفتین یکی از احتمالاته ممکنه اصلا هماتوم نباشه.

من و دوستم به فاصله چهل روز اختلاف سن بارداریمون بود هردومون لکه بینی داشتیم برا من از کم خونی و کمی غلظت خون(مسمومیت خفیف بارداری) بود برا دوستم هماتوم بود

ولی بارداری اولم بخاطر کم خونی و راه رفتن زیاد بود 

ممکنه ایشون هیچ مشکلی نداشته باشه اما چک کنه که اگه مشکلی بود زودتر دارو استفاده کنه