2777
2789

زن داداشمه لعنت ب اون روزی که داداشم سرخودرفت این بیسواد درپیت خل وضع وگرفت ماراضی نبودیم ولی باتمام این ماجراها کناراومدیم گفتیم باشه تومیخوای باهاش زندگی کنی توراضی هستی ماهم کنارتیم مامانم رفت اجاره نشست توخونه ۳۰ متری خونه رو داداشم نشست با زنش بهش گفت تو یه نفری شرط خونواده عروس هم خونه داربودنه ب مامانم گفت خودم اجاره خونت میدم مامانم ساده حاله ازاونایی که لقمه ازدهنش درمیاری . این خانم ازوقتی اومد توخونه دزدی وفتنه وحرف بیار وببر شروع کرد اول حلقه های خودشو داداشم دزدید قایم کرد یه شری درست کرد همه روب جون هم انداخت گذشت ی مدت تااخرش گوش کنید تابرسم ب امروز وکاری که کرد منو درحد جنون دیوونه کرده منم توشهرغریبم ازمامانم دورم‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بارداریش یه ماجرایی بود که توکل عمرم ندیدم همچین چیزی ازشوهرم بدم میاد ازخونه زندگی بدم میاد فقط مادرم پیشم باشه تا ۹ ماه زایمون کرد پوست همه روکند 

چون با زن داداشش که بعد چهارسال دعواشون شده اومد لو داد گفت بهم گفته نمیخری گفتم نه رفته فروخته

شاید چون دعواشون شده اینجوری کفته. حالا ادامه رو بگو

یک عدد چادری هستم که عاشق چادرشه.عصبانی نمیشم ولی اگه بشم، خیلی دختر بدی میشم😅🤕