2777
2789
عنوان

بیاید بگید بااین زن قدرنشناس باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 20120 بازدید | 362 پست
تنها مقصر قضیه داداشته هیچ زنی به پای شوهرش نمیوفته که بیا بچه ۶ ام داشته باشیم قطعا از سمت هر دو طر ...

اجی قشنگم من ۹ساعت ازمادرم فاصله دارم منتظرم سه شنبه همسرم بیاد از ماموریت بریم پیشش  بیارمش پیشم امیدوارم مقاومت نکنه.. داداشم هیچی مثل متلسک هیچی نمیگه.والا ۲۰ تا بچه بیاره اصلا من کاری ب بچه اوردنش ندارم چرا ازبقیه طلبکاره ازمامان بیچاره من وقتی کسی تصمیم گرفته ۶تا بچه بیاره تمام مسیولیتاش هم قبول کرده نه ب امید کمک دیگران بچه درست کنه اونم خودش که ادم عالم ازش فراری هستن ازکاراش

اگ واقعیت همینه ک میگی عزیزم منم دلم میخواد برم بزنم تو فرق سرش بهش بگم چیه مظلوم گیر آوردی بعد هی ب ...

میرم تف میندازم صورتش ولی نمیزنمش بارداره ب خدا واگذارش میکنم خداخودش شاهده اگه هنون لحظه بودم باردارهم بود مث سگ میزدمش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عروس ما صدپله از عروس شما بدتره ، اهل حادو جنبل ، حرف بیار و ببر فتنه انگیزی ، دروغ ، تهمت ناموسی ،ب ...

متاسفم عزیزم انشالله خدا بادستای مهربونش بهترینهارو سرراهت بزاره

پامیشی فردا راه میفتی میری دم خونش با برادرت ابروریزی می کنید برمیگردی مادرتو یه چند روز میبری خونه ...

چشم عزیزم .سه شنبه میرم میارمش یه تفی هم صورت اون عفریته میندازم تا دلم خنک شه اینجوری اروم قرار ندارم مامانم مظلوم وبی پناه گیر اورده 

انشالله ب دعای شما خوبان انشالله یجوری صداش ووجودش ازخونواده قطع بشه که ی نفس راحتی بکشیم والا دیشب ...

اللهی امین 

خدا دعات رو مستجاب کنه انشالله 

منم دعا کن خواهرای شوهرم هم دست از زندگیمون بکشن سرگرم زندگی خودشون بشن قط ارتباط کنن ن از ما خبری بهشون برسه ن من از اونا خبری بشنوم  بخدا خسته شدیم 

چشم عزیزم .سه شنبه میرم میارمش یه تفی هم صورت اون عفریته میندازم تا دلم خنک شه اینجوری اروم قرار ندا ...

فراموش  نکن  خواهر مارو هم درجریان بزار ببینیم چکار کردی 

انشالله بخیر ختم بشه 

سلام من بنظرم فعلا کاریش نداشته باش چون بارداره وخودت میگی دوقلوبارداره وچون شرایطش طوری هست شاید باهاش بحث کنید فشارش بالا پایین بشه وخودش یا بچه ش آسیب ببینن ویابااوصافی که ازش کردی دست به خودزنی بزنه به خودش یا جنینش اسیب بزنه وبگه مقصرشمابودین ازین آدمی که توصیف کردی هیچی بعیدنیست ودردسرجدیددرست میشه  ولی بهش پیغام بدید که منتظری که زایمان کنه تا ازش شکایت کنیدوحسابش رو برسید که بدونه مادرتون بی صاحب نیست شما رفتی اونجا مادرت روهرطورشده برداربیارپیش خودت خونه واسباب وسیله ش روهم بیارکه دیگه اونجا برنگرده یه تف هم توصورت داداش بیغیرتت بنداز که حال نینی سایتیا جابیاد .دلت خنک بشه ودیگه برای همیشه قطع ارتباط کنید داداشت همچین انتخابی کرده وپاش بمونه شما چرابایدتاوان اشتباه انتخابشو پس بدید...

عزیزم بچه رو تنهایی که درست نکرده برادر شمام تو همه این ماجراها مقصره باید جلو زنشو میگرفت که اینقدر ...

داداش بدبخت معلومه فقط مثل ربات میره سر کار و میاد کاره ای نیست اینا زن نیستن شیطانن چ‌خبره شیش تا