2777
2789

از پریروز به شدت حس سنگینی تو سمت چپ شکمم داشتم خیلی درد بدی بود یهو بیدار شدم پاشم برم دستشویی دیدم خیلیییی سنگینه شکمم دردمم شبیه پریودی نبود فقط سمت چپم مثل زمان تخمک گذاری درد میکرد هفته ی ۹ بارداری ام 

رفتم توالت فرنگی دیدم چند قطره خون اومد سریع پاشدیم رفتیم بیمارستان ماما گفت باید معاینت کنم 

نگم از درد معاینش ولی گفت دهانه ی رحمت بستست 

اومدم دوباره خونه شیاف گذاشتم اصلا درد ندارم اون چند قطره هم کلا شکممو راحت کرد 

الان نمیدونم چیشد... یکم بعد میرم سونو از استرس دارم میمیرم 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام مبارک باشه خدا حفظش کنه براتون

بنظرم لک لانه گزینی هست

البته بعضیام هستن به دلایلی تا چندماه خونریزی مثه پریودی دارن

ولی خب سرسری نگیرین حتما زیر نظر یه دکتر خوب و دلسوز برین چون گاهی لازمه دارو مصرف کنین بعضی دکترا به لکه بینی اهمیت چندانی نمیدن و باعث به خطر افتادن جون مادر و بچه میشن

سلام مبارک باشه خدا حفظش کنه براتونبنظرم لک لانه گزینی هستالبته بعضیام هستن به دلایلی تا چندماه خونر ...

آخه هفته ی ۹ بارداری دیگه لانه گزینی معنایی نداره قلب جنین هم تشکیل شده بود...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شنیدم نیت اسم علی باعث حفظ بچه میشهپسر محمد و علیدختر فاطمهتا هفت روزگیشم همین اسم صدا بزنین بعددوست ...

همین اسمو روش میذارم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تا اخر بارداری استراحت مطلق بودم

کاش منم تاآخرش استراحت مطلق باشم ولی نگن جنین تو شکمت مرده متنفررررررررم از سقط😔 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کم خونی یا غلظت خون ندارین؟؟فعالیت زیاد نداشتین؟؟؟؟

فعالیت که داشتم ولی زیاد نبود کم خونی و غلظت خون هم ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40