2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی زشتم میخوام برم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 3953 بازدید | 181 پست
زشتمممممم داغونممممراستشو بگو بپیچونممت رو خدااآخه چجوری آرایش کنم داغونم دیگه

قشنگی ک عزیزی عکس پسره رو هم داری بفرست

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اصلا میکاپ ب اون صورت بلد نیستم کج بریزم ؟آخه با مقنعه باید برم دانشگاهم

اها دانشگاه باید برید

خب عیب نداره یه طرف رو جمع کن یه طرف کج بیار جمع کن

میکاپ غلیظ نکن فقط اگه میخوای صاف باشه پوستت کرم پودر بزن زیرشم مرطوب کننده بزن که ماسیده نشه

سایه ملایم مثل هلویی یا صورتی کمرنگ

خط چشم هم درحدی که یکم کشیده کنه چشم رو 

خیلی تو چشم نباشه

خیلیم زیبایی عزیزدلم

💐🤍

Dermatologist

عزیزم زشت نیستی 

فقط باید پوست صورتتو صاف کنی برو دنبال یه دکتر پوست خوب بگرد 

خال دماغتو بردار عزیزم بعد اینکا رژیم بگیر 

نیاز به عمل و اینچیزا نداری چون قشنگی فقط باید ب خودت برسی همین 

ابروهات برداشتی ؟ اگه برنداشتی بردار 

اسی خیلی نازی 

به دلم نشستی 

مشکلت اینه که اعتماد بنفس نداری 

یه کرم پودر بزن اوکی هستی

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
چیو

منم شبیه توام فقط چشام درشتتره

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

زشتمممممم داغونممممراستشو بگو بپیچونممت رو خدااآخه چجوری آرایش کنم داغونم دیگه

ما اگه عکس بدون آرایش خودمونو از نزدیک واست میذاشتیم هزار درجه بدتر بود 

یه تینت و کرم و ریمل و ژل ابرو بزنی از این رو به اون رو میشی

فکر کردی ما بدون آرایش حوری و پری هستیم؟ 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
بیشتر ببینید

برا مبخام ببینممم

منم رشتم خیلی 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                      لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بیشتر ببینید

من کسی دوست نمیشه باهام 🥲 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                      لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بیشتر ببینید

عکستو میذاری ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید