2777
2789
عنوان

بچه ها من فکر چلیله خانم هستم از اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره نگفتش که سر چه ماجرایی با هم دوست شدن ...گفت سر یه ماجرایی شاید هم به قول شما یه جریان هایی هست ...

بله کسی نمیاد اشتباهات خودش و اون قسمتای زشت رو تعریف کنه حالا که به مشکل برخورده شوهرش مخالفت کرده اون خانوم رو هم نمیتونه به خاطرپولاش ترک کنه تاپیک زده

ولی این خانم مهر طلب هستش 

اینقددد داره به چیلله محبت میکنه 

این خانم یک خانم تنها نظر روانی و اجتماعیه که میخواد برلی خودش یه دوست داشته باشه 

حالا بهر طریقی میخاد چیلله رو برلی خودش نگه داره 

داستان های اینجا چون همیشه یکطرفست یکم اما واگرداره (تازه اگه راست باشه)چون همه چیزو تعریف نمیکنن

واینکه جای ابهام میزارن برای کنجکاوی مخاطب

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
اره نگفتش که سر چه ماجرایی با هم دوست شدن ...گفت سر یه ماجرایی شاید هم به قول شما یه جریان هایی هست ...

گفت سرما خورده بود تو تاکسی خانمه بهش داروی ضد سرفه داده اینجوری آشنا شدن

آخه کی تو تاکسی از غریبه دارو میگیره میخوره؟

طرف مگه داروخانه سیاره اتفاقی داروی سربه تو‌کیفش باشع

ولی این خانم مهر طلب هستش اینقددد داره به چیلله محبت میکنه این خانم یک خانم تنها نظر روانی و اجتماعی ...

ببین این خانم تبریزی بود

تبریزیان اونقدر اقتصادی هستن آب از ناخنشون نمیچکه،همچین خرجی رو ب هیچ دلیلی نمیکنن 

ببین این خانم تبریزی بودتبریزیان اونقدر اقتصادی هستن آب از ناخنشون نمیچکه،همچین خرجی رو ب هیچ دلیلی ...

من یه دانشجوی ترم پایینی مون از تبریز بود 

باور کن یه سلام و علیک داشتیم با هم 

روز بعدش کلی هدیه برلی بچه هام آورده بود 

خونگرم مهربون و خوش برخورد بود 

وقتی هم زنگ میزنه ما 1 ساعت با هم حرف می زنیم

برا رابطه همجنس بازی نم همچین خرجایی نمیکنن

نمیدونم خب🤦🏼‍♀️حالا دقیقا هم جنس بازی هم نه. ولی پر واضحه این استارتر هم کامل جریان نگفته و حالا که به مشکل برخورده کمک میخواد. چون دقیقا اشاره هم کرده که بخاطر پولا میترسم کات کنم