2777
2789
عنوان

بچه ها من فکر چلیله خانم هستم از اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 34 پست
چرا خودتونو درگیر میکنیدهرکسی طمع کنه عاقبت خوبی نداردمگه طرف مامانش یا شوهرش بوده که شماره کارت گرف ...

موافقم من خودم درآمد دارم فقط گاهی خیلی کم بیارم به شوهرم میگم یه جورایی روم نمیشه زیاد ازش پول بگیرم حتی شده گاهی از خواهرم قرض بگیرم از چی میگه بزارش من میگم نه سر ماه پول دستم بیاد میدم شاید خودت لازم داشته باشی ولی این خانوم چرا باید این همه پول رو از غریبه قبول کنه و نترسه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم فکرم درگیر ه...فکرم ب مریضی و موضوع احساسی طرف نمیره اصلا....فقط فکر میکنم یه کلاهبرداری در حال رخ دادنه...باید تمام پول ها و کادوها رو بده دست شوهرش و شوهرش صحبت کنه محترمانه و خودش بزنه ب خنگی و سادگی نه زرنگی و دعوا...طرف نباید احساس خطر کنه... ازش بخاد ک دیگه ادامه نده. پول رو هم باید جوری تحویل بده ک مشخص بشه... قبلش شماره کارت طرف بگیره به یه بهانه ای.مثلا کادو عیدی فلان...

منم فکرم درگیر ه...فکرم ب مریضی و موضوع احساسی طرف نمیره اصلا....فقط فکر میکنم یه کلاهبرداری در حال ...

شاید هم  شوهرش این خانم رو بشناسه من تجربه اینجوری دارم ...یه خانم اومد ازم چیزی خرید بعد هی پیام میداد عزیزم چقدر خوشکلی خیاطی دوست داری یادت بدم و میخوام بیام  خونتون یه روز ...شوهرم فهمید که این خانم میخواد بیاد خونمون و پیام میده به من خون به پا کرد  و گفت این زن خرابه و فلانه من خیلی تعجب کردم چرا اینجوری کرد ولی بعدا فهمیدم که باهاش رفیق بود برا زنه میمرد و تو تاپیک هامم هست چه روزگار سیاهی داشتم فک کنم هفت سال پیش

تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست