دوستم یه رل داره که دو سه ماه اول خیلی باهاش وقت میگذروند خیلیم پسر خوبیه ولی حدودا دو هفته ای میشه که براش کم وقت میزاره یا درگیر دید و بازدیدای عیده یا بیشتر با خونواده و فامیله و تا میان با دوستم حرف بزنن چن دیقه نگذشته میگه میرم مهمونی یا با فامیلا میریم بیرون یا خیلی با خواهر برادرش وقت میگذرونه و به همین خاطر دوستم قهر کرده که برام وقت کمتر میزاری و قبلا اینجوری نبودی
کسایی که تجربه دارن بگن چیکار کنه ک پسره بیشتر پیگیر بشه الان دوستم کلا از همه جا افلاین شده و گوشیشم بسته
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
پسره خوش گفت دختر قشنگم انلاین نشو من میبینمااا فقط درستو بخون افرین😒
میگم ک همه چی بستکی به شرایط داره
پسره خودش درک میکنه و میگه آنلاین نشو !
انتظار داره دختره هم درک کنه
پسره تو احساسات شاید ضعیفه
بین هزاران دلیل
یه دلیل این رفتار دوست نداشتنه؛
که با تمام رفتار های دیگه ی این پسر باید تجزیه و تحلیل بشه!
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه