2777
2789
عنوان

چیکار کنیم یکی پیگیرمون باشه😂

277 بازدید | 36 پست

دوستم یه رل داره که دو سه ماه اول خیلی باهاش وقت میگذروند خیلیم پسر خوبیه ولی حدودا دو هفته ای میشه که براش کم وقت میزاره یا درگیر دید و بازدیدای عیده یا بیشتر با خونواده و فامیله و تا میان با دوستم حرف بزنن چن دیقه نگذشته میگه میرم مهمونی یا با فامیلا میریم بیرون یا خیلی با خواهر برادرش وقت میگذرونه و به همین خاطر دوستم قهر کرده که برام وقت کمتر میزاری و قبلا اینجوری نبودی

کسایی که تجربه دارن بگن چیکار کنه ک پسره بیشتر پیگیر بشه الان دوستم کلا از همه جا افلاین شده و گوشیشم بسته

بی محلی

البته بی محلیم تا حدی نه زیاد نه کم

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر باید مغرور باشه براش بی اهمیت باشه دوبار این دختره رو پیچوند وقت نذاش سه بار دختره بپیچونه جوری خودشو نشون نده انگار وابسته س اگ پسره چت نکنه حرف نزنه باهاش دختره ناراحت میشه دختره هم تیمی ک پسره صحبت میکنه بگه نیستم استوری فلان بزاره. لپ کلام بی اهمیت باشه و همینو نشون بده 

ب عنم

از اونجایی که خودم پسرم 

یه چند تا تاپیک در مورد رابطه زدم و در مورد پسرا گفتم

بخونی میفهمی که چیکار باید کنی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه

بیشتر ببینید
دختر باید مغرور باشه براش بی اهمیت باشه دوبار این دختره رو پیچوند وقت نذاش سه بار دختره بپیچونه جوری ...

من چقد از این موش و گربه بازیا بدم میاد. پسره تا تنهاس کلی براش وقت میزاره ولی کافیه خونواده یا فامیلاش باشه دیگه هی میگه باید برم با اونا 

از اونجایی که خودم پسرم یه چند تا تاپیک در مورد رابطه زدم و در مورد پسرا گفتمبخونی میفهمی که چیکار ب ...

میشه لطفا در این مورد اینجا تو کامنتا بگید مفید واقع میشه .تاپیکا زیاده حتما وقت مناسب میخونم. 

من چقد از این موش و گربه بازیا بدم میاد. پسره تا تنهاس کلی براش وقت میزاره ولی کافیه خونواده یا فامی ...

وقتو باید تنظیم کرد ن اینکه 24 ساعت تایم بزاره برا دختره ولی کاری نکنه ب طرف حس بی اهمیتی دست بده. با هرکس مث خودش دختره باید بی محلی کنه اگ اونم سر شد ب درک مقصر خودش بوده

ب عنم

از اونجایی که خودم پسرم یه چند تا تاپیک در مورد رابطه زدم و در مورد پسرا گفتمبخونی میفهمی که چیکار ب ...

حالا دو جمله راهکار و نصیحت مینوشتی چه وقتی ازت میگرفت که طرف رو ارجاع دادی به تاپیکات اقای دکتر :/

میشه لطفا در این مورد اینجا تو کامنتا بگید مفید واقع میشه .تاپیکا زیاده حتما وقت مناسب میخونم.

خوب این موضوع هم طولانیه نوشتنش 😂🤦‍♂️ 

رابطه مثل آتیش میمونه، رابطه مثل شیرینی میمونه! 

این دو تاپیک رو ، بین تاپیکام پیدا کن بخون !

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه

بیشتر ببینید
وقتو باید تنظیم کرد ن اینکه 24 ساعت تایم بزاره برا دختره ولی کاری نکنه ب طرف حس بی اهمیتی دست بده. ب ...

اره دوستم امروز بهش گفت برو خوش بگذره اونم گفت بعدش میام . دیگه به دوستم برخورد گفت هر وقت خونواده و فامیلاتو میبینی برام وقتی نمیزاری فقط تو تنهاییات وقت میزاری کلا دیگه تا وقتی گریه ی پسره رو در نیاورده نمیخواد جوابشو بده😂

حالا دو جمله راهکار و نصیحت مینوشتی چه وقتی ازت میگرفت که طرف رو ارجاع دادی به تاپیکات اقای دکتر :/

خوب موضوع رابطه بین دختر و پسره و حق مطلب تو دو تا جمله ادا نمیشه که بابتش دو تا  تاپیک زدم !

عنوان تاپیک ها ( رابطه مثل آتیش میمونه ، رابطه مثل شیرینی میمونه ) 

بیشتر ببینید
😂😂😂

😂😂😂باور کن جواب میده برای دوستم همینکارو کردیم هی استوری گذاشتیم هی جواب پیامای طرف رو ندادیم ....پسره نه تنها فهمید که باید توجه کنه و وقت بذاره بلکه اومد در خونه رفیقم😂😂😂

اره دوستم امروز بهش گفت برو خوش بگذره اونم گفت بعدش میام . دیگه به دوستم برخورد گفت هر وقت خونواده و ...

افرین بهترین کار دیگ بهش نگه برام وقت نمیزاری و اینا ی کاری کنه پسره بفهمه دختره ب چپش هم نی همونطور ک اون ب چپش نی

ب عنم