2777
2789

ببر دامپزشکی خب

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیاد ببرمش فرار میکنه جدیدا

همه گربه ها همینن. یه سری جعبه هایی هست واسه جابه جایی گربه ها اسمشو یادم نیس الان . میذاریش داخل در رو قفل میکنی، از اونا بخر ببر دامپزشکی

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
همه گربه ها همینن. یه سری جعبه هایی هست واسه جابه جایی گربه ها اسمشو یادم نیس الان . میذاریش داخل در ...

گربه داری؟

انیونگ شیبال سگیا ایمنیدا! بانگوایو😔💅 در جستجوی شوخر

گربه داری؟

تا یکی دو سال پیش اره

بیشتر ببینید

زبون بسته رو ببر دکتر 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
نمیاد مادر مرده خواستم ببرمش بیرون گازم گرفت

ای بابا 😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید

اگه غذا خشک میدی بخاطر اونه قطعش کن غذا مخصوص خونگی درست کن براش...ماست و پنیر و شیرم اصلا بهش نده

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
اگه غذا خشک میدی بخاطر اونه قطعش کن غذا مخصوص خونگی درست کن براش...ماست و پنیر و شیرم اصلا بهش نده

غذا خونگی میدم بهش جدیدا

غذا خونگی میدم بهش جدیدا

چیزی نخورده که براش بد باشه؟؟گل تو خونه ندارید بخوره مسموم بشه؟؟غذا چی بهش میدی؟؟

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
چیزی نخورده که براش بد باشه؟؟گل تو خونه ندارید بخوره مسموم بشه؟؟غذا چی بهش میدی؟؟

غذا بهش ماهی و گوشت پخته میدم  

به گلا کاری نداره 

اولین بار سوپ خورد حالش بد شد

غذا بهش ماهی و گوشت پخته میدم به گلا کاری نداره اولین بار سوپ خورد حالش بد شد

خب هروقت بالا اورد تا دوساعت نذار آب و غذا بخوره تا معدش آروم بشه بعدش سینه مرغ پخته شده یکم اندازه دو بند انگشت بهش بده اگه تا نیم ساعت بعد بالا نیورد دوباره یکم بهش بده آب هم فقط آب خنک نیم ساعت بعد غذا اگه بالا نیورد بهش بده..این کار رو کن اگه با این کار خوب نشد دیگه حتما باید بره دامپزشکی