2777
2789
عنوان

بیاین ببینین خواستگارم چه حرفی زده بهم تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 111 پست
خب ببین عمل بینی فرق داره حدود ۴۰ تومن اینا شاید بشه و ی چیزه ک مث عمل اورژانسی ، حیاتی نیس که نمیشه ...

عزیزم منم دختری نیستم دستم جلوی شوهر دراز کنم میگه اجازه کارکردن نمیدم

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب ببین عمل بینی فرق داره حدود ۴۰ تومن اینا شاید بشه و ی چیزه ک مث عمل اورژانسی ، حیاتی نیس که نمیشه ...

جواب بقیه رو به تفضیل دادم در این مورد مایل بودی اونا رو بخون.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

اگر میدونستی زن سابقش خاسته عمل کنه نذاشته اصلا چرا گذاشتی بیاد خاستگایت.!؟ ... تو کوچه ما ی ختره همسایمونه  ی پسری اومد خاستگاریش.. بعد دختره مشکل دماغداشت گوشتی واینا.. پسره گویا ب دختره گفته بودن همه چیزش خوبهالا دماغش.. دختره هی میخاست عمل کنه قبل عقدم بابای دختره پول عملشو داد.. شمام اگر دماغت مسکل داره خودت  پول عملتو بده ن اون پسر.. در قبال شما مسعول نیست ک

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
معمولا آذما اوایل آشنایی سعی میکنن خودشونو بهتر از اون چیزی که هست نشون بدن و خیلی سنجیده حرف میزننا ...

اره عزیزم خودمم میگم چون چندبار امتحانش کردم مثلا میگه تولد باید دونفره باش کافیه مهمونی واین چیزا دوست ندارم یا مثلا میگه بریز بپاش دوس ندارم 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید

با جمله اخرتون مخالفم. این چیزا خرج اضافی نیست‌ . ادما برای علایقشون خرج میکنن. نفقه زن که فقط خوزد و خوراک و لباس نیست که

دقیقاادم کسی وک دوست داره دار و ندارش براش میذاره وسطمیگه توجون بخواه

جدا؟!

برای کسی که زندگیه دومش هست و قطعا تبعاتی از زندگی قبل داشته صدق نمیکنه

بیشتر این حرف شما مناسب بچه های ۱۷,۱۸ساله ست که هیجانی تصمیم میگیرن

اره عزیزم خودمم میگم چون چندبار امتحانش کردم مثلا میگه تولد باید دونفره باش کافیه مهمونی واین چیزا د ...

خب پس دستش درد نکنه انقدر سفاف و واضح گفته. اکر تو و خانواده ات مثل این آقا نیستین با این ادم خیلی اذیت میشی عزیزم 

اره عزیزم خودمم میگم چون چندبار امتحانش کردم مثلا میگه تولد باید دونفره باش کافیه مهمونی واین چیزا د ...

خب پس خداروشکر همین اول گره دستت اومده 

حالا باید تصمیم بگیری میتونی با آدم خسیس زندگی کنی یا نه

گل بی عیب خداست همه آدمها ایراد و مشکل دارن ولی انواعشون فرق میکنه 

برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی🥺وقتی درخواست صلوات رو لایک میکنم بدونین براتون صلوات فرستادم✨التماس دعا دارم💚اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید.   و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بیشتر ببینید
یچیزدیگم گفت مثلا گفت من اهل مهمونی نیستم مثلا تولد من دونفره میگیرم بهتره دوست ندارم شلوغ باش وبریز ...

به نظرم برین مشاور

شما الان چون بهت گفتن خسیس ه، هر چی می گه از رو خساست می بینی. در حالی که واقعا ممکنه از شلوغی خوشش نیاد و به نظرش غذاها و موارد مهمونی که دور ریخته میشن اسراف باشه و ... 

از رو این اطلاعات تیکه تیکه نمیشه فهمید دلیل واقعی نظراتش رو. ولی روانشناس یا مشاور بلده نشونه ها رو کنار هم بذاره و نظر درست تری بده.

ضمن این که واقعا خساست به نظرم تا به حدی سلیقه ای ه.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
ربطی نداره . خیلیا عمل کردن رو دوست ندارن . لزوما کیفیت زندگی با عمل کردن بالا نمیره . پسری که یه دخ ...

ببین شما داری کلا زمینه بحث رو عوض میکنی. 

بحث ما سر مسائل مالی و مسئولیت آقا تو این موارد بود. که اعتقاد داریم خسیسه و برای خانم کرامت قائل نیست چون اونه که تشخیص میده حتما پول رو چه جوری خرج کنه. 

این که آقا با عمل زیبایی موافقه یا نه و اینا بحث دیگه است اصلا.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
به نظرم برین مشاورشما الان چون بهت گفتن خسیس ه، هر چی می گه از رو خساست می بینی. در حالی که واقعا مم ...

پیشنهاد مساوره بده اسی. تعرفه مساپره الان رو ششصد هفتصده. به نظرم از همینجا هم میتونی متوجه خساستش بشی