2777
2789
عنوان

بیاین ببینین خواستگارم چه حرفی زده بهم تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 112 پست
اره دقیقا میگفت من تو هیچ چیزی ولخرجی دوس ندارم چه خوراک چه پوشاک چه ....

به نظرم اینی که الان داره اینجور میگه به درد زندگی نمیخوره. مردا تو‌جلسات اول تازه سعی میکنن خودشونو خیلی خوب و جنتلمن نشون بدن. وقتی خوب این ادم اینجوری باشه وای به حال بعدش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خساستش تو چیزای دیگه بررسی کن دقیقا دت نذار رو همون عمل بینی

توی چیزای دیگم امتحان کردم میگفت من ولخرجی بدم میاد چه خوردن چه پوشیدن چه گشتن همه چی بااینکه وضع مالی خوبی دارن ی بار جوابشو ندادم فکر کرده بود شارژ ندارم واسم ی شار۵ فرستاد تعجب‌کردم

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید
به نظرم اینی که الان داره اینجور میگه به درد زندگی نمیخوره. مردا تو‌جلسات اول تازه سعی میکنن خودشونو ...

دقیقا منم واسه همین گفتم 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید
تجربه ثابت کرده اینجور آدما به خاطر جراحی اورژانسی هم دقیقا همین طرز برخورد رو دارن. پول قراره صرف آ ...

مدیریت منابع مالی پس چی میشه؟

اگر پول بدی به چیز غیر ضروری بعد برای چیزای ضروری لنگ بمونی چی؟

مهم اینه که اولویت رو به چی بدی. 

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
جراحی اورژانسی با زیبایی فرق داره کاملا اصلا سلامتی داستانش متفاوتهاین کاربر هم از زندگیه قبلی آقا م ...

حالا من این کاربر رو نمیشناسم. حرفم بیشتر جنبه کلی داشت.

ولی دو دو تا چهار تای زیادی برای کسی که قراره شریک زندگیت باشه چیز جالبی رو نمیرسونه. قطعا کسی که برای شما ارزش قائل باشه نمیاد بگه خونه پدرت عمل کن.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

زندگی با آدم خسیس خیلی سخته

برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی🥺وقتی درخواست صلوات رو لایک میکنم بدونین براتون صلوات فرستادم✨التماس دعا دارم💚اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید.   و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بیشتر ببینید
عزیزم علت داشت این حرفم

مستقیم نرو سر اصل مطلب. نذار طرف متوجه موضعت بشه.

مثلا از سیگاریا ارتباطات با نامحرم بدت میاد بگو. تو این دوره زمونه که عصر ارتباطاته و تکنولوژی پیشرفت کرده نظرتون درباره تفریحاتی که هست چیه... 

مثلا قلیون سیگار تو دورهمی ها...اگه نظرش مثبته اصلا نصیحتش نکن نقض نکن بگو خب دیگه چی... یواش یواش خودش ولو میده یهودیدی اوه اوه.

یا دیگه عصر مدرنه با خانم ها چقدر راحتین؟ مثلا ی چنینچیزایی یا شوخی بدمیدونین با خانم ها؟ مثلا... 

یا اقای  شهاب مرادی سوال میگن بپرس ببین کی توخونشون مسئول گرفتن نونه.

برای اینکه ببنی طرف مسئولیت پذیره یانه..

البته اینارو کلی گفتم ن برای این مورد. این مورد ک رده 

چیو بیراه نگفته من بینیم مشکل نداره فقط داشتم امتحانش میکردم چون حس کردم زورش میاد واسه زنش خرجی بکن ...

اماده باش پس فردا زایمان وعمل های دیگه بری بیمارستان های دولتی.این اقا میگه تا وقتی دولتی ها هستن جرا خصوصی

البته که بیمارستان های دولتی خیلی خوب هم داربم ولی بدای وسی ک  نمیپسنده  این مشکل خیییلی بزرگیه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
توی چیزای دیگم امتحان کردم میگفت من ولخرجی بدم میاد چه خوردن چه پوشیدن چه گشتن همه چی بااینکه وضع ما ...

به نظرم تو مصداق های دیگه ی خرج کردن ازش بپرس.

و شاید خوب باشه مستقیم بهش بگی که داری در مورد خساستش بررسی ش می کنی. اولویت های خرج کردن رو بپرس و ...

واقعا از نظر یکی پول ندادن برای عمل بینی خساست ه ولی از نظر یکی خساست نیست و مقتصد بودن ه. باید ببینی همسر قبلی ش نظرش با شما یکی ه یا نه. ممکنه اون خیلی ولخرج بوده واقعا و سوهر مقتصدش رو خسیس می دونسته.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
مدیریت منابع مالی پس چی میشه؟اگر پول بدی به چیز غیر ضروری بعد برای چیزای ضروری لنگ بمونی چی؟مهم اینه ...

ببین نباید انقدر سطحی نکاه کرد بگیم خب راست میگه ولخرجی خوب نیست فلان. بله. ولخرجی خوب نیست. اما به نظرت چی میشه که یه مرد تو جلسات خواستگاری اینو میگه؟؟ یعنی این ادم خیلی اقتصادی تر از ادمای معمول زندگی کرده. بار ها بهش گفتن تو چقدر خسیسی و فلان. این از خودش دفاع کرده که نه من ولخرجی خوشم نمیاد. یعنی این کسمکش ذهنی رو از قبل یا حتی تو رپابط قبلیش داشته. که الان پاشده اومده به دختری که رفته خواستکاریش گفته