2777
2789
عنوان

بیاین ببینین خواستگارم چه حرفی زده بهم تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 112 پست
نمیدونم... بنظرم آدمی که عاشق واقعی باشه اینطوریه.تصورم اینه نمیدونم... وقتی کسی و واقعا دوست داره ح ...

خب این مال وقتیه که عشق و علاقه شکل گرفته باشه. برا خواستگاری و آشنایی سنتی صدق نمیکنه. ازدواج سنتی بیشتر یه معاملست که باید به همه جهاتش ادم توجه کنه.

این رقم هایی که براساس میزان تحصیلات گفتم رو خودم از وکیل پرسیدم. برا سال ۱۴۰۳ در کلانشهر ها این مبا ...

اطلاعات شما ممکنه در این زمینه بیشتر باشه

ممنون از این که بیان کردین و اطلاعات خودتونو در اختیار ما قرار دادین 🙏🏻💐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارشد ۲وخورده ایه.

سالی که تعیین شده مهمه و البته شهرش. 

میتونین درخواست بدین با نرخ روز دوباره تعیین کنین. یکی از دوستای من اینکارو کرد از ۱۲۰۰ ای که سال ۱۴۰۱ تعیین شده بود شدش ۲.۵

البته اون مجرده و از باباش نفقه میگیره نه شوهرش.

نمیدونم... بنظرم آدمی که عاشق واقعی باشه اینطوریه.تصورم اینه نمیدونم... وقتی کسی و واقعا دوست داره ح ...

درسته حرفتون و قطعا تو زندگیه مشترک همچین چیزیه

اما برای خواستگاری اونم از نوع سنتی اگر همچین جوابی میدادن غیر واقعی بنظر میومد

حرف بدی نزده گفته که خوشت میاد الان عمل  کن ،بنده خدا فکرکرده توبخاطر دماغ عمل کردن میخوای شوهرکنی😁😁😁

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

واقعا با این همه گشنه بازی داری بازم خودت و گول میزنی طرف از الان معلومه جیه به اینا نمیگم کنترل خرج میگم خسیس گشنه به نظرم خودت راه خودت و میری و ولش نمیکنی پس گفتن ماها بیهوده هس 

عکس خودمه لطفا برداشته و استفاده نشه ممنون 🙏🏻