2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11602 بازدید | 492 پست
مجبورم تند تند حموم کنم چون شیرم میریزه اصلا یه وضعی دارم

همین شیر خودتو بدوش بریز تو شیشه شیر سر شیشه رو گشادکن یعنی کامل پاره اش با دستت فشار بده از کنار زبونش سمت چپ بریز تو حلقش ببین چقد راحت میخوره حتی اگ جیغ هم بزنه وقتی از گوشه زبونش بریزی تودهنش توحلقش نمیپره پس نگران نباش

سلام عزیزم منم بچم نزدیک چهارماهشع رفلاکس داره اولا درحد دودقیقه پنج دقیق میک میزد. ول میکرد من براش ...

عزیزم اگه گشادش کنم خفه نمیشه با فشار شیر؟

بعد از چه مدت عادت کرد به شیشه 

من میخواستم گشادش کنم گفتم خفه میشه ترسیدم امروز سعی کردم کمی بدوشم تو دهنش شیشه رو ولی گریه میکرد و یه بار بالا اورد کلی زحمت کشیدم یه سیسی خورد همشو بالا اورد 🥲🥲🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا به این چیزا فک نکن بچت رفلاکسیه اذیت میشه اگ فکش شل بود ک کلا یدونه میک هم نمیتونست بزنه به ...

میگم تعطیله تا بعد تعطیلات که دکتر پیدا کنم خودم برم براش اس امپرازول بگیرم ابن چند روز تا دکترا بیان مطب بهش بدم 

همین شیر خودتو بدوش بریز تو شیشه شیر سر شیشه رو گشادکن یعنی کامل پاره اش با دستت فشار بده از کنار زب ...

حالا چرا شیر خودمو 

من میخوام شیر خشکی بشه 

حتما این کاری که گفتی رو امتحان میکنم 

خدا کنه بچه منم شیشه بگیره 

عزیزم اگه گشادش کنم خفه نمیشه با فشار شیر؟بعد از چه مدت عادت کرد به شیشه من میخواستم گشادش کنم گفتم ...

ن عزیزم از گوشه زبونش منظورمو متوجه میشی کجارو میگم?از اونجا بریز تودهنش سر بچه رو. هم بگیر بالا اول کم کم بده بهش معده اش جا باز کنه کم کم اشتهاش خوب میشه پسرمن در حد۵ دقیق سینه ر و میک میزد 😭الانم هنینطوره بیدارباشه یدقیق دو دوقیق میک میزنه ول میکنه منم میدوشم با شیشه بهش میدم

حالا چرا شیر خودمو من میخوام شیر خشکی بشه حتما این کاری که گفتی رو امتحان میکنم خدا کنه بچه منم شیشه ...

عزیزم وقتی خودت شیر داری چرا شیرخشک؟هم مقویه هم سینه هات پرنمیشن اذیت بشی هم اینکه تا شیش ماه شیرمادر مثل واکسنه ‌اول شیرخودتو بده تا به شیشه عادت کنه بدش هرچی دوست داشتی بهش بده😘

عزیزم وقتی خودت شیر داری چرا شیرخشک؟هم مقویه هم سینه هات پرنمیشن اذیت بشی هم اینکه تا شیش ماه شیرماد ...

اره راست میگی بزار شیر خودمو بدوشم ببینم شیر خودمو با شیشه میگیره 

افرین ممنونم ازت اینو امتحان نکرده بودم 

شاید خدا کنه اینجوری به شیشه عادت کنه 

ممنونننننننممممم

اره راست میگی بزار شیر خودمو بدوشم ببینم شیر خودمو با شیشه میگیره افرین ممنونم ازت اینو امتحان نکرده ...

انشالله بچه من پستونک یاهمون گول زنک رو هیچ جوره نگرفت ولی اینجوری شیشه شیر رو گرفت اوایل خودم بادستم فشار میدادم میریخت تو حلقش الان خودش راحت میک میزنه سزش هم ک گشاده زود دهنش پر میشه خوشش اومده سریع سیر میشه

اره بخدا من دوتا پسر دارم توشهر غریب دست تنها پسر بزرگم ک اینقدد شیطونه روانیم کرده خداکنه زودتربزرگ ...

خدا حفظشون کنه بچه هاتو عزیزم 

ان شاءالله زود بزرگ میشن و سلامت باشن