2777
2789

برمیگرده پیش صاحبش؟

من خودم اولین بار اینو از یک دختری شنیدم تو جمع میگفت یک چیزی گم کردم بعد پیدا کرد این حرفو زد 

منم تعجب کرده بود گفتم لابد برمیگرده اگه خدا بخواد

همین اتفاق برا خودم افتاد گوشواره طلا بود موقع وضو گرفتن تو مسجد از گوشم باز شده بود افتاده بود همونجا بعد خونه اومدم فهمیدم

مادرم خدا رحمتش کنه  گفت دیگه گم شده و برنمی گرده.....

منم گفتم نه اینجور نیست برمیگرده اگه حلال باشه تا با مسئول گروهمون حرف زدم گفت یکی از دخترا پیدا کرده داده من .... که فرداش بهم برگشت خداروشکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برمیگرده بخدا

گوشواره دختر همسایه مادرم اینا گم شده بود نمیدونست کجا افتاده

اون زمان لوله کشی حمام و حیاط واشپزخونه همه می‌ریخت تو جوب محله

یک ماه بود جو محله بو می‌داده هیچ کس هم رسیدگی نمیکرد

تا اینکه مردا جمع میشن که تمیز کنن جوی آب رو

موقع تمیز کردن گوشواره رو پدر بچه پیدا میکنه اونم لا بلای گل و لای🤢

همه میگفتن حلال بوده که برگشت به خودشون

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبری🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

بیشتر ببینید

اره گوشیمو تو عراق جا گذاشتم رانندهه دمش گرم داد ب ی مسافر برام ارسال کرد

بچه بودم النگوم تو دستم شکست ولی تیکه ش پیدا شد 

ولی ی سال بچه بودم عیدیامو گم کردم پیدام نشد حرام بوده نکنه😂

نمیشه صد در صد گفت 

بنظرم حلال گم نمیشه

و حرام باد اورده رو باد میبره

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید
بنظرم اعتقاد داشته باشی ک خدا برمیگردونه برمیگردهخود وسیله هم نیاد از راه دیگه جبران میشه

افرین دقیقا شاید منم باور نمی کردم این جمله اصلا نمی رفتم دنبالش و هیچ وقت پیدا نمی کردم