2777
2789

اصلا خوشحالیمو نتونستم قایم کنم برادرشوهرم بهم عیدی داد تند تند تشکر میکردم چرا کنترل رو رفتارام ندارم به خدا به بچه عیدی میدن اونجور نمیکنه 

گفته بودی یا رحیم...                                                          رحم کن به دلی که حتی خودش هم طاقت خودش را ندارد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره😂

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

خب ایرادی نداره نشونه ادبت بوده مگه چقدر هستش مطمئنا انقدر ارزش مادی نداره که آدم رو خوشحال کنه

اصلا نمیدونستم که چقدره اون لحظه 

گفته بودی یا رحیم...                                                          رحم کن به دلی که حتی خودش هم طاقت خودش را ندارد 

عزیزم 😂😂😂من تو عروسی خودم شاباش میریختن دستام رو میبردم سمت پولها که داشت میریخت زمین جمع شون کنم 😂😂در این حد پول کورم میکنه که خودم مثلا عروس بودم بازم پول میدیدم چشمام اینجوری می‌شد 🤑🤑🤑🤑

خوبه که بحث پول نبود بحث اون احترام و ارزش بودذوق کردی☺️☺️همسرت چیزی نمیگفت😅

همسرم گفت این عیدی میخواد چیکار مگه بچه است خدا روشکر حواسش به من نبود چقدر خوشحالم 

عزیزم 😂😂😂من تو عروسی خودم شاباش میریختن دستام رو میبردم سمت پولها که داشت میریخت زمین جمع شون کنم ...

وای نگو که تو فیلم افتاده 

مبارکت باشه

مرسی عزیزم اونو نمیشه برداشت کرد یا انتقال داد؟