2777
2789
عنوان

دلی که سوخت💔

266 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها

امشب می خوام از داستان خودم براتون بگم...

داستانی که تو زندگیم خیلی موثر بود و واقعا من از اون موقع به بعد یه آدم دیگه شدم

من از بچگی دوس داشتم یه خواهر داشته باشم ولی به هر حال قسمتم نبود.

سال کنکورم بود که یکی از بچه های فامیلمون(دختره)پیشنهاد داد با هم رفاقت کنیم.

راستش من قبلا این پیشنهاد رو بهش داده بودم اما چون یه سری مسائل پیش اومد و احساس کردم استقبال زیادی نکرد منم تقریبا همه چی رو یادم رفته بود تا اینکه خودش گفت.

ما شش سااال با هم رفیق بودیم و من خداشاهده با تمااام وجودم دوسش داشتم اما...بعد شش سال و خورده ای یه روز که اومد خونمون بهم گفت همه ی چیزایی که تو سال های اخیر بهم گفته یعنی محبت های رفیقانه تظاهر بوده و اونجا بود که صدای شکستن دلم رو شنیدم💔🥳

می دونین بچه ها؟

من خودمم بخاطر علاقه ی شدیدی که بهش داشتم ترس از دست دادنش رو داشتم و زیاد بهش می گفتم لطفا کسی رو (به عنوان دوست صمیمیت) بیشتر از من دوست نداشته باش.

می دونم بچه گانه اس اما اینا بخاطر این بود که من واااقعا دوسش داشتم و ترس از دست داشتنش رو داشتم.

بعد از اون اتفاق خیییلی شخصیتم فرق کرد،الانم حاضر بودم همه چیز رو جبران کنم اما دیگه زورم به دوست نداشتنش نرسید.

چند روز پیش با خودم فک کردم چه وب میشه اگه یکی باشه که از ته دلش دوسم داشته باشه اما همین دیشب به صورت اتفاقی چت سال های پیشم رو تو واتساپ دیدم...

دیدم که براش نوشتم من خیییلی دوسِت دارم دوست صمیمی.

و اتفاقا اونم بهم پیامای رفیقانه می فرستاد امااا...هععععی...

البته می دونم منم اشتباهاتی تو این رفاقت داشتم اما واقعی ترین‌چیزی که تو رفاقت ما وجود داشت دوست داشتن از ته ته دل من نسبت به اون دختر بود

و من چقدررر به خاطر این موضوع دلم می سوزههه و سوختهههه.

همین دیشب که چتامونو دیدم چقدررر بی صدا اشک ریختم.😭😭😭

ادامه اش رو توی اولین نظر می نویسم براتون بچه ها

با وجود اینکه الان یک سال و نیمه که گذشته اما هنوز که هنوزه دلم خیییلی از اون اتفاق می سوزه چون من از اعمااااق وجودم دوسش داشتم و الان حتی اگه کسی واقعا دوسم داشته باشه نمی تونم خیلی بهش دلخوش باشم چون چشام ترسیده...خییلی ترسیده...

ببخشید سرتون رو درد اوردم.

دوس دارم نظرتون رو در مورد داستان زندگیم بگین بچه ها (فقط لطفا بدون قضاوت.)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم درکت میکنم . یکی که فقط موقعی که تنها بود یاد من می افتاد . تا از دوستای دیگش قهر میکرد به من نزدیک میشد با من میومد می رفت ولی همه اینا تا زمانی بود که باز آشتی می‌کرد.  آخرشم یهویی قطع ارتباط کرد واقعا ازش ناراحتم.  و من تماااام این  مدت صادقانه باهاش رفیق بودم و دلسوزش بودم . 

با وجود اینکه الان یک سال و نیمه که گذشته اما هنوز که هنوزه دلم خیییلی از اون اتفاق می سوزه چون من ا ...

اشکال ندارع زمان همه چیزو درست میکنه کم کم 

ولی اینو بدون محبتت رو باید خرج یکی کنی که ارزش داشته باشه ولی متاسفانه تو این دوره زمونه که همه گرگ هستن خیلی سخت میشه ادم واقعی زندگی رو پیدا کرد 

برای اینکه از این وضعیت دور بشی بهتره هرچیزی که مربوط به اون شخص هست رو از خودت دور کنی،نمیدونم چت باشه عکس باشه هدیه باشه هرچیزی که تورو یاد اون میندازه ازبین ببر اولش که بخوای انجام بدی یکم سخته ولی دیگه کم کم کمرنگ میشه 

همیشه هم به این فکر نکن تو ضربه خوردی و نمیدونم شکستی و اعتماد نمیکنی و دل سپخته و فلان و ... این چیزا واسه نود درصد ادما پیش اومده پس تو تنها نیستی خوشگلم و میگذره همش به این فکر کن که درس جدیدی از اون ادم یاد گرفتی یه پله بزرگ تر شدی و تجربه بیشتری توی زندگیت کسب کردی،کلا تو چیزی ازدست ندادی حتی چیزی هم بدست اوردی ❤️

اشکال ندارع زمان همه چیزو درست میکنه کم کم ولی اینو بدون محبتت رو باید خرج یکی کنی که ارزش داشته باش ...

ممنونم از همدلی قشنگتون.

درسته خیلی درس گرفتم از این موضوعات اما دلم خییییلی سوخت...خییییلی.

الانم نمی تونم به دوست داشتن آدما نسبت به خودم دل خوش کنم چون می ترسم دوباره اینجوری بشه😞

ممنونم از همدلی قشنگتون.درسته خیلی درس گرفتم از این موضوعات اما دلم خییییلی سوخت...خییییلی.الانم نمی ...

فدات خوشگلم 💙

اره خب حق داری از قدیم میگن مارگزیده میترسه دیگه 

ولی تجربه بدست اوردن خیلی خوبه باعث پیشرفت میشه همین که داری میگی دیگه نمیتونم دل خوش کنم خودش یه پوینت مثبته که باعث میشه تو زود دل نبندی ولی به جاش به یه ادمی دیگه دل میبندی که میدونی دوست داره چون تو الان می‌شناسی اخلاقیاتای کسایی که به خاطر منفعت خودشون میان سمتت

اصلا برام قابل درک نیست باعرض پوزش!

هیچوقت دوس نداشتم بایکی اینقدر صمیمی بشم 

حتی تو دوران دبیرستان بودن بچهایی که اینقدر باهم یکی میشدن جشن تولد براهم میگرفتن کفش و لباس باهم ست میکردن من چندشم میشد حقیقتا

باهمه اوکی بودم درحد همکلاسی نه بیشتر یکی میخواست یخورده صمیمی بشه میگفت بیام خونتون درس بخونیم یا بریم بیرون سریع یه بهانه جور میکردم که نیاد نمیدونم اینجوری بودن خوبه یا بد ولی حداقلش اینه ازاین ضربه هانخوردم 

منو یاد خودم انداختی وقتی سوم دییرستان بودم با یه دختر خیلی صمیمی و بعد مث خواهر شدیم اوایل خوب بود خیلی خونوادگی بیرون میرفتیم همکلاسی بودیم محبت بود ولی کنترل کردن و مزاحم بودن نبود اما بعد یکسال اوضاع افتضاح شذ کم کم نمیزاش من با کسی حرف بزنم یا صمیمی شم کنترل گر شده بود وابستگی شدید باعث شذ افت تحصیلی کنه منم همش تحت فشار بودم تا سال اخر جهنمی تموم شد و دیگ جوابش ندادم 

واقعا وحشتناک بود 

ببین توی هیچ چیز وابستگی و کنترل گری خوب نیس هردوطرف نابوذ میشن

اون دوستم که گفتم الان شوهر داره شغل خوب داره و گاهی بهم دیگه پیام میدیم اما خبر ندارم شخصیتش بازم وابسته است یا ن

دیگ همو ندیدیم

منو یاد خودم انداختی وقتی سوم دییرستان بودم با یه دختر خیلی صمیمی و بعد مث خواهر شدیم اوایل خوب بود ...

البته بدون که درکت میکنم کاملا

هم من هم اون دوستم محبت کافی از خانواده نمیگرفتیم خواهر نداشتیم بخاطر همین خیلی صمیمی شدیم ولی خب از یجا ب بعد بیشتر از یع شوهر کنترل گر شد و دیگ نمیشد ادامه داد دیگ قشنگ نبود فقط گریه های اون بود و عذاب وجدان من

البته بدون که درکت میکنم کاملاهم من هم اون دوستم محبت کافی از خانواده نمیگرفتیم خواهر نداشتیم بخاطر ...

ممنون از اینکه نظرتون رو گفتید.

اگه یه کم بعد از کم شدن ارتباطاتتون بهتون می گفت دوست داره دوباره با هم نزدیک تر بشید اما دیگه برای هم جبران کنید و اشتباهات گذشته تون رو نکنید قبول می کردین؟

فدات خوشگلم 💙اره خب حق داری از قدیم میگن مارگزیده میترسه دیگه ولی تجربه بدست اوردن خیلی خوبه باعث پ ...

درسته ممنونم از راهنمایی هاتون ولی من دیگه نمی خوام به هیچ آدمی دل ببندم،حتی اگه کسی پیدا بشه که واقعا دوسم داشته باشه...عی میگم نکنه عوض بشه یا راست نباشه یا کلی اتفاقات پیش بینی نشده ی دیگه😔