2777
2789
عنوان

لطفا آرومم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 44 پست

به نظرم نباید در موردش دیگه حرف بزنی

اینکه واقعا پشیمون باشی توبه کنی،خداهم قطعا توبه پذیره

هر موقع هم رفتارهای اون مدت دوباره یادت اومد همون لحظه توبه کن

ولی دیگه درموردش حرف نزن،خود خدا هم نمی پسنده که تو خودت آبروی خودت ببری یا خودتو مورد قضاوت دیگران قرار بدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا ۲۰ سالم بود اونم ۲۰حرف ازدواج آره ولی همش توو فکر موارد جنسی منم نمی دونم به خودم اومدم کات کرد ...

چرا مدام تکرار میکنید ۲۰ سالم بود ؟؟ میخواهید بگید بچه بودید؟؟ نه نبودید . خودتو گول نزن تا بخشیده بشی .

یه سوال دارم از ۱۴ سالگی با اون اولی بودید؟؟

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
چرا مدام تکرار میکنید ۲۰ سالم بود ؟؟ میخواهید بگید بچه بودید؟؟ نه نبودید . خودتو گول نزن تا بخشیده ب ...

الان ۲۴ سالمه گلم

چون واقعا بچگی کردم🤣🤣

واقعا توبه کردم گلم پشیمون هم شدم

چرا مدام تکرار میکنید ۲۰ سالم بود ؟؟ میخواهید بگید بچه بودید؟؟ نه نبودید . خودتو گول نزن تا بخشیده ب ...

عزیزم درسته ۲۰ساله کوچیک نیست ولی پخته هم نیست اول جوونیش بوده ایناهمش میشه تجربه خداخیلی بزرگه خودش گفته توبه کنیم میبخشه ،مشخصه دخترخیلی احساساتی هستی عزیزم انقدرگذشتتو دنبالت نکش خودتوببخش همین که بخودت اومدی خداروشکرکن،کاش به اولیه نمیگفتی که فردانزنه توچشت ولی توشب خواستگاری بهش گوشزدکن که دانسته اومدی پاپیش گذاشتی

عزیزم درسته ۲۰ساله کوچیک نیست ولی پخته هم نیست اول جوونیش بوده ایناهمش میشه تجربه خداخیلی بزرگه خودش ...

والا ۳ سال هست به روم نیاورده امشب قبل تاپیک یادآوری کردم بهم گفت مگه نگفتم نمی خوام بشنوم چیزی بعد آخرش گقت عاشقتم 

خدا کنه خوشبخت بشم

والا ۳ سال هست به روم نیاورده امشب قبل تاپیک یادآوری کردم بهم گفت مگه نگفتم نمی خوام بشنوم چیزی بعد ...

به خدابسپارانشالله خوشبخت بشی مشخصه خیلی دوستت داره که نادیده گرفته ،البته احتمالاشناختی که ازت داره میدونه ذاتادخترخوبی هستی وتکرارش نمیکنی،به پای هم پیربشی

به خدابسپارانشالله خوشبخت بشی مشخصه خیلی دوستت داره که نادیده گرفته ،البته احتمالاشناختی که ازت داره ...

همش میگه تو خیلی ساده و بچه بودی گاهی می ترسیدم می دونستم منم می تونم اذیتت کنم ولی چون عاشقت بودم نمی تونستم به خاطر همین به روم نمیاره ۳ سالی هست خداروشکر 

من شنیدم اگر انسان توبه واقعی کنه و پاش محکم وایسه 

خدا جوری بهش نگا میکنه که انگار چنین کاری نکرده!

و حتی براش جبران میکنه!!

.

شما اگه واقعا توبه کردین و پشیمان و .. به خدا گمان خوب ببرین که توبتون رو پذیرفته و عین انسان پاک میمونین.

.

این حس شمام‌همون عذاب وجدانه وگرنه خدا بخشندس

خیلی خوبه که اینقدر از این چیزا بدتون میاد و نمیخایین دامنتون آلوده بشه قدر بدونین.

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

دومی عاشق  نبوده 

پسری که واقعا خاطر دختری رو بخاد دنیا و آخرتش رو خراب نمیکنه پای این چیزا !! و وقتی دنبال ازدواج باشه هیچ عجله ایی برا این کارا نخواهد داشت همه چی وقت خودش اتفاق میفته دیگه هول بودن نداره...

اما شما میگین به دومی پیشنهاد دادین بیاد خاستگاری و رسمیش کنه ... پس یعنی بهش علاقه داشتین

الان که میخایین با اولی ازدواج کنین مطمئنین هیچ مهری از اون دومی به دل ندارین . !

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

دومی عاشق نبوده پسری که واقعا خاطر دختری رو بخاد دنیا و آخرتش رو خراب نمیکنه پای این چیزا !! و وقتی ...

۲۰ سالگی خواستم کات کنم نذاشت بهش گفتم پس با خانواده بیا جا زد منم ازش بدم گرفت

دومی هم واقعا عمیقا عاشقشم