2777
2789

دیشب باز ی دعوت درست کرد حرفای خیلی سنگینی بهم زد میان تو ذهنم داغونم کردن حرفاش

دیشب برگشته میگه تو منو پیرم کردی تو این پنج سال من الان با پنج سال قبل خیلییی فرق کردم اون موقع چی بودم الان چی شدم..

همچین حرفی اگه شوهر آدم به آدم بزنه چه حس بدیه اون لحظه من داغون شدم ...

بعدش باز شروع کرد به گفتن میگفت اگه یک درصد فکر میکردم اینجوری باشی حاضر بودم بمیرم اما نیام بگیرمت تو منو پیرم کردی .هر فحشی که نمیتونم بگم از دهنش در اومد و بهم گفت 

می‌گفت اگه بریم خونه خودمون ی درصد هم مثل الانت باشی سه طلاقت میکنم .با مادر شوهرم تو ی خونه زندگی میکنیم می‌گفت باید مهریتو همون هفت تا سکه میزدم گورتو گم میکردی می‌رفتی از وقتی تو رو گرفتم روز به روز خار تر میشم 

من هم بلند شدم جمع کنم برم پرتم کرد گفت فردا هر قبرستونی خواستی برو

وای دارم دیوونه میشم به حرفاش فکر میکنم خیلی آدم عصبیه مشکل روانی داره به خاطر کوچک ترین چیز ها این دعواها و درست می‌کنه حالا کابح فای دیگه زد که یادم نیست درست ولی خیلی گفت 

حالا که دقت کردم میبینم فقط با کسایی که مظلومن ساده ان اینجوریه 

دو سه شب پیش هم پسر خالش که پدر مادرش رو از دست داده و هیچ کی رو نداره و بعضی وقتا میاد اینجا میمونه دعوا کرد ی جوری سیلی میزد بهش صورتشو گرفته بود میخواست خفش کنه جای ناخناش هنوز رو صورتشه بنده خدا من هم رفتم جداشون کنم به منم اون وسط ی سیلی زد.. 

بعد با کسایی که حتی ازشون بدش میاد بهش تیکه های سنگین میندازن همچین میگه و‌میخنده و تحویلشون میگیره...

خیلی خستم کرده دیگه نمیتونم تحملش کنم داره از چشام میفته 

دیگه چطور با این آدم رفتار کنم هر کاری میکنم میگم وای ناراحت نشه این کارو میکنم بدش بیاد با خودم هر چی میگه انجام میدم دیگه موندم چکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهتره بگم دوست ندارعنامزد منم اینطوری میکرد ولی جدیده رو گرفت فهمیدم دوسم نداشته. روانی نبوده

آخه وقتایی که اعصابش آرومه خیلی مهربونه 

عصبانی میشه هر چی به دهنش بیاد میگه 😢😢😢سرم داره میترکه به حرفاش فکر میکنم 

خونه پدرت میزدنت؟؟؟ با میزننت؟ گرسنه میموندی؟؟؟

چرا میخوای ادامه بدی؟؟

فکر میکنی درست میشه؟؟؟

نه جانم بدتر میشه

۱۲ ساله دارم هر کاری میکنم درست بشه هر روز بدتر میشه

من دیر کردم دیر شناختم 

تا راهت نزدیکه برگرد

چی بگم ،نمیشه یه طرفه قضاوت کرد چون دیدم واقعا مرده روانی بوده زنه گناهی نداشته و ینفر هم دیدم واقعا از وقتی زن گرفت روز به روز پس رفت کرد زنش داغونش کرد و اصلا زن خوبی نبود 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید
چی بگم ،نمیشه یه طرفه قضاوت کرد چون دیدم واقعا مرده روانی بوده زنه گناهی نداشته و ینفر هم دیدم واقعا ...

آخه من کاری نکردم 

نه ازش خونه خواستم پیش مادرش اینا زندگی میکنیم 

نه لباس خواستم سالی ی بار لباس میخرم اونم با کلی منت....

شاید هم چون خرجی ندارم اینجوری باید ببخشید هار شده

آخه من کاری نکردم نه ازش خونه خواستم پیش مادرش اینا زندگی میکنیم نه لباس خواستم سالی ی بار لباس میخر ...

از قدیم گفتن زنی ک خرج نداره ارج نداره ،توقعت ببر بالا کم کم درست بشه 

حتما یه مشاوره هم برید شاید همسرت مشکل داشته باشه 

ولی ببخشید اینجوری میگما اون طرفی هم که گفتم دقیقا شرایط شما داشت درسته خونه نخاست و خرج زیادی نداشت ولی از لحاظ اخلاق و.... صفر بود 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید
از قدیم گفتن زنی ک خرج نداره ارج نداره ،توقعت ببر بالا کم کم درست بشه حتما یه مشاوره هم برید شاید هم ...

درسته ولی بخوام ی چی بگیرم هر چی قسط و بدهی داریم و برام دونه به دونه میگه 

از قدیم گفتن زنی ک خرج نداره ارج نداره ،توقعت ببر بالا کم کم درست بشه حتما یه مشاوره هم برید شاید هم ...

درسته نمی‌دونم شاید هم مشکل از منه ولی من کاری نکردم باهاش که 

سر چیزای کوچیک و بیخودی اینطوری قاطی می‌کنه این حرفهای سنگینی و بهم میزنه

درسته نمی‌دونم شاید هم مشکل از منه ولی من کاری نکردم باهاش که سر چیزای کوچیک و بیخودی اینطوری قاطی م ...

نمیتونین از اونجا برید و خونه بگیرین؟ چون همین خونه پدر شوهر زندگی کردن خودش کلی مشکله 

چنتا بچه داری؟ 

بیشتر ببینید
نمیتونین از اونجا برید و خونه بگیرین؟ چون همین خونه پدر شوهر زندگی کردن خودش کلی مشکله چنتا بچه داری ...

احتمالا ی سال دیگه بریم ولی از الان داره میگه ی درصد مثل الانت باشی اینجوری میکنم اونجوری میکنم 

سری قبل می‌گفت ی بار ببینم غذات دیر شده ظرفارو میکوبم تو سرت...