2777
2789

بعد بهش گفتم دوستم بهم گفته چقدر بلند شدی 

مامانم گفت تو بلندی؟! تو کوفتی نه‌ بلند 

حالا من قدم 164 همیشه بهم میگه ی کاری کن 172 بشی 

اونوقت داداشم 167 به اون میگه بلندی 

خودم 18 سالمه داداشم 17 سالشه

واقعا هیچوقت درک نکردم مقیاسش چیه؟ شما اگه درک کردید بهم بگید ممنون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم 164ام بهم میگن کوتاه حالا مامان من چنده؟ از مامان تو کوتاه تر😂عیب نداره میخوان ما بلندتربشیم

منم17سالمه

ولی برا داداشت این قد واقعا کوتاهه😑

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

داداشت بلند میشه ایشالله 

شما قدت خیلی خوبه به عنوان دختر

دختر منم همسن شماست دقیقا قدش ۱۶۴ 

قد داداشت کوتاهه یه فکری کنید ببرید ببینید صفحات رشدش تا بازه یکاری کنید

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

آخه چرا بعضی مادرا اینجورین جای اینکه اعتماد بنفس بدن به دخترشون این حرفارو میزنن قدت خیلی خوبه جدی میگم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

قدت خیلی خوبه میتونی پاشنه بلندبپوشی من زیاد قد بلند واسه خانوم دوست ندارم نمیدونم چراالبته بی احترامی له قدبلندای عزیزنباشه که جذابن

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید

بابات قدش چنده؟

من خودم ۱۶۵ شوهرم قدش بلنده ولی دخترم ۱۶۴ مثل خودمه اما خوبه واقعا این قد برای دختر

پسرم ۱۸۸ دخترم ۱۶۴

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید