2777
2789
عنوان

شوهرم گفت پیرم کردی از وقتی تورو گرفتم روز به روز بدبخت تر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 21 پست
احتمالا ی سال دیگه بریم ولی از الان داره میگه ی درصد مثل الانت باشی اینجوری میکنم اونجوری میکنم سری ...

ای بابا چرا اینجوریه ،انگار داره بهونه میگیره ، باید بری مشاوره تا مشکل اصلیش پیدا کنی 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا چرا اینجوریه ،انگار داره بهونه میگیره ، باید بری مشاوره تا مشکل اصلیش پیدا کنی

من خودم مشاورهه اینترنتی دارم هر کاری میگه انجام میدم ولی فایده ندارد انکار دلشو زدم... 

مشاوره نمیاد

حداقل خودت برو کامل توضیح بده چجوریه بلاخره میتونن کمکت کنن 

ببین من تجربه ندارم و سنمم کمه واقعا نمیدونم ،و هرچند با قهر رفتن به شدت مخالفم اما حس میکنم باید یبار بری خونه بابات ، مردا تا یه چیزیو از دست ندن قدرشو نمیدونن 

بگو خسته شدی نمیتونی دیگ ، برو تا تکلیفش مشخص کنه 

یا اگه خونواده شوهرت عاقلن و میشه روشون حساب کرد باهاشون حرف بزن بگو تا اونا باهاش صحبت کنن 

هر دوتاتون چن سالتونه؟

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید
حداقل خودت برو کامل توضیح بده چجوریه بلاخره میتونن کمکت کنن ببین من تجربه ندارم و سنمم کمه واقعا نمی ...

من خونه پدرم نمی‌رم اگر هم برم دیگه بر نمی گردم 

من ۲۱ اون ۳۰ پدر مادرش هم نه آدمایی نیستن که بشه روشون‌ حساب باز کرد مشاور هم خودم در ارتباطم 

من خونه پدرم نمی‌رم اگر هم برم دیگه بر نمی گردم من ۲۱ اون ۳۰ پدر مادرش هم نه آدمایی نیستن که بشه روش ...

حداقل یکم سرسنگین باش شاید درست شد 

انشالله زودتر مشکلت حل شه

بیشتر ببینید