2777
2789
عنوان

اصلااا دوست ندارم با خانواده شوهر برم مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 45 پست
همونبخداما با کولر ابی سر کنیم بعد پول بدیم خواهر شوهرم یوقت کلاس خونش نیاد پایین کولر ابی بزنهبعد خ ...

باز خوبه شوهرت ادمه ماشالله

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینجوری که نمیشه ی فکر بکن برای همیشه ....به شوهرت بگو اگر تو روت نمیشه من بگم یک کارت خالی میگذاریم ...

اره اگه رفتنی شدیم اینطووری میگم

حالا میخوان ناراحت بشن هم مهم نیست برام

ویلا از ماست دیگه هزینه گشت و گذار وخورد خوزاکم اژ ما باشه که هیچی دیگه

باز خوبه شوهرت ادمه ماشالله

اخه منم بگم اجازه نمیدم میدونم شوهرم روش نمیشه بگه نه 

من گفتم بهشون بگو این پول هارو داری برای عروسی جمع میکنی و نمیتونی یهو این قدر خرج کنی نصفشو نهایت ما بدیم به عنوان کادو نصفشم خودشون 

اگه اینجوری راضی نمییشن دیگه کولر ابی. کنیم چون کولر گازی گرونه😑

اره اگه رفتنی شدیم اینطووری میگمحالا میخوان ناراحت بشن هم مهم نیست برامویلا از ماست دیگه هزینه گشت و ...

آره با خنده و شوخی بگو اینجوری به کسی فشار نمیاد برای مخارج سفر ....دعوا و بحث نکن...با جر و دعوا اگر حرفت هم درست باشه ولی باز شما رو مقصر میکنن ....ولی با خنده و شوخی کارت رو پیش ببر کوتاه هم نیا...ک نتونن حرف بزنن

اسی بی زبون نباش

با سیاست رفتار کن

ببین یا بشین زیر دل هم دوستت با اونا برید مسافرت 

یا اگر می‌خواستین برید مسافرت با قوم شوهر

یه هفته قبلش یه گروه خانوادگی مثلا تو واتساپ بزن شماره کارت خودت یا شوهرت یه کارتی که خالیه بزار بنویس فک میکنیم هزینه این سفر مثلا بیست میلیون میشه نفری خانواده ای پنج تومن میوفته بزنید این کارت ، کارت خالیه 

یا وقتی تو جمعین  با صدای بلند بگو من شماره کارت میدم یا یکیتون که یه کارت بی استفاده خالی دارید بدین بزنیم دنگ هر خانواده رو اونجا از اون کارت خرجای مشترک سفر رو انجام بدیم

اصلا کوتاه نیایااااااااااااا حرص خوردم چقدر از دست شوهرت

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

اگه شوهرت خودش عاقل باشه باج نمیده اگه نباشه هی مدام باید نقشه بکشی این ماهو بپیچونی ماه بعدش چه میک ...

اره واقعا

شوهرم چندین بار شده گفته نه نمیتونم و فلان

ذیگه دید از رو نمیرن برگشت به مامانش یبار الکی گفت مامان الان نژدیک 45 تومن قسط دارم برای خودمون میمونه 7*8 تومن دیگه واقعا پولی دست وبالم نیست

ولی اینا چون میدونن شوهرم برای عروسی داره جمع میکنه بازم ازش درخواست کولر گازی کردن 

یعنی انقدری پررو هستن که نمیگن بچمرمیخواد عروسی بگیره ماهم که یه قرون نمیدیم بهش 45 تومن هست قسط داره ابجیش با پنکه هم سر کنه نباید بیاد بگه کولر گازی بخرید براش

اخه منم بگم اجازه نمیدم میدونم شوهرم روش نمیشه بگه نه من گفتم بهشون بگو این پول هارو داری برای عروسی ...

اصلا نزاری کولر گازی بخره ها

دوروز‌دیگم میاد میگه تخت خوابشم بخرید و طلا بخرید فلان و‌چنان

یکم سیاست داشته باش بابا

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

اسی بی زبون نباش با سیاست رفتار کنببین یا بشین زیر دل هم دوستت با اونا برید مسافرت یا اگر می‌خواستین ...

اره درست میگی عزیزم

تمام تلاشمو میکنم اولییو عملی کنم از شرشون خلاص شم ولی اگه نشد حتما شماره کارت میدم میگم واریز کنید 

بخدا ما با دوستامون میریم مسافرت یه نفر مادرخرج میشه همه هزینه ها یادداشت میشه اخر سر تقسیم میکنیم هیچ مشکلیم نداریم

ولی میدونم اگه مادرخرج بشیم شوهرم هیچوقت از باباش پول نمیگیره یا از ابجیش😑واسه همین باید همین کارو کنم

یه شماره کارت بفرست براشون بگو نفری فلان مبلغ بزنید به این حساب و همه از این کارت برای مخارج سفر است ...

اونا هم زدن 😃

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
چرا زیون نداری یکم رک باش ازینورم گوش شوهرتو پر کن

چی بگم؟ 

برم به خواهرشوهرم بگم ما نمیخریم برات؟ 

نمیدونی چه سلیطه ایه خواهرش که برم بهش بگم نمیخریم یجورییی زندگیمونو نابود میکنه که نگو

واسه همین مستقیم نمیتونم به اونا گبم

فقط باید گوش شوهرمو پر کنم منصرفش کنم 

به سدت خواهرشوهر حسود و فتنه ای دارم