2777
2789
عنوان

شماجای من بودید عصبانی نمیشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باماشین خودمون رفته شهراولی رو ولی من میگم اگرمیشد کنسل کنی سفرروزمهمونی رو کنسل میکردی وامروزمیرفتی ...

خب بازم باید بنزینی میزده خریدی میکرده ک اینم با گردش حساب همراه بانک میشه فهمید

درکل اگه حال بحث و دعوا نداری ولش کن

کتک رو ک خورده حقش بوده 

اینم دیدگاهیه👏ولی من میگم تومهمونی داداشمونمیای که اوناهم توخونه من نیان بچه هاتومیفرستی بچرن خوش ب ...

ببین شوهرت داره تلاشش رو میکنه با تو خوب باشه ب پر و پاش نپیچ دوباره کار بدی بکنه 

تو به داداشت بفهمون بخاطر حمایتش چقدر زندگیت خوب شده همین برای داداشت کافیه 

بعدم کم کم با همسرت حرف بزن بگو من دوست دارم اون تصویر که تو منو زدی از ذهن همه پاک بشع ... تو با قایم شدنت اجازه میدی اون تصویر پا برجا بمونه اما وقتی کمکم میکنی تو کار خونه یا باهام مهربونی رو کسی نمیبینه 

خونه برادرم میخوام بیای چون همسرمی پدر بچه‌هامی 

دوست دارم اونا بیان چون دوست دارم نمک سفره ما رو بخورن و ببین تو چه مرد خوبی هستی چه پدر خوبی هستی  خلاصه یه کم غرورش رو ترمیم کن

خلاصه هم داداشت رو نگه دار هم شوهرت رو ... اینقدر داداشم داداشم نکن جلوش این مرد هم داره تلاش میکنه و میدونه اشتباه کرده یه کوچولو حمایتش کن قدردانی کن... یه ذره هااااا نه خیلی زیاد😁

حقیقتش من باشم برام مهم نیست به درک که نمیاد

بچه هام‌مثل بچه یتیما این واون بیارن ببرنشون آقا لم داده توخونه دیروز دوتاشون تومهمونی استفراغ کردن کوچکن نبودکمک حالم باشه میگه خب چشمشون زدن😏

احساس میکنم سوارم شده داره میرونه

خب تو هم حق داری 

نا خودآگاه ذهنت میگی من کتک خوردم داداشم معذرت خواهی کرده اونوقت این طاقچه بالا میذاره 

در حالی که با چیزهایی ک تعریف کردی طاقچه بالا نیست خجالت و شرمندگی هست‌... این خیلی خوبه 

به نظرم یکبار برای همیشه این مسئله کتک خوردن از شوهرت رو حل کن نذار پس ذهنت بمونه با یه چیزی جایگزین کن... چون زن ذاتا زدن همسرش یادش نمیره اما تو ب عنوان مادر سه تا بچه باید آگاهانه این حس رو مدیریت کنی تا هر چند وقت یکبار کنترل زندگیت از دستت خارج نشه... 

باماشین خودمون رفته شهراولی رو ولی من میگم اگرمیشد کنسل کنی سفرروزمهمونی رو کنسل میکردی وامروزمیرفتی ...

چرا فکر نمیکنی راست بگه بنارو بر اعتماد بزارکه خودت هم کمتر اسیب ببینی تو این ۶سال اصلا خونه برادرت نیومده؟