2777
2789
عنوان

با این جاری چکار کنم

527 بازدید | 25 پست

رابطه من با خانواده شوهرم خیلی خوب بود ولی الان یه طرفه شده من مثل قبل رفتار میکنم ولی اونا خیلی سر سنگین شدن

دلیلشم اینه که یه مدت من باجاریم صمیمی شده بودم اون خیلی بد خانواده شوهرم رو میگفت خیلی ها یعنی از تک تکشون میگفت و من فقط گوش میکردم فقط یه سری حالت درد و دل منم یه چیزایی رو خیلی کمرنگ از گفته های جاری تایید کردم و گفتم این جارو درست میگی و منم حرفت رو قبول  دارم تا این که پارسال سر یه ماجرایی که جاریم کامل مقصربود با هم بحثمون شد و باهم قهر کردیم. اتفاقا من خیلی از قهر با جاری راضی بودم چون از ارتباط باهاش خیلی حس بد میگرفتم مدام از بقیه غیبت میکرد طوری که اعصابت به هم میریخت.

بعد قهرمون رفته پیش خانواده شوهرم کلی حرف از زبون من گفته حتی پیش جاریای دیگه هم گفته ولی من تا حالا هیچ کدوم از حرفاش رو نگفتم. متاسفانه همین باعث شده تمام خانواده شوهر و جاری هام با من بد بشن.... حالا من چکار کنم همچنان سکوت کنم یا حرفاش رو سر فرصت بگم؟ چون میترسم حرفای خودش رو از زبون من گفته باشه..

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا همین اتفاق برای منم افتاد و به همین دلیل من الان یک ساله باهاش قطع رابطم از من می‌شنوی بااین آ ...

باهاش که دیگه ارتباط ندارم ولی خانواده شوهرم خیلی نسبت به من بد شدن و من دوست ندارم این بدی ادامه داشته باشه

اینم بگم که قبلا با جاریم بد بودن ولی الان خیلی رابطشون باهم خوب شده و فکر میکنن دلسوزشونه

همین دیگه  رفته پیش اونا مدام ازبدگویی وافترا درمورد شما گفته  دیگه باهاش قطع رابطه کن من اگه جات بودم تحملشو نداشتم 

شماهم مث خودش همین حرفایی ک باجاریات زده شماهم ب جاریات بگو بعدش هم دیگه اصلا ب این جاریت محل سگ هم ...

آره دقیقا خودشو خوب جا زده

یعنی شما میگی من حرفایی رو که بهم گفته لو بدم؟ اون خیلی چیزا پیش من گفته ولی من تا حالا هیچ کدوم رو نگفتم

همین دیگه رفته پیش اونا مدام ازبدگویی وافترا درمورد شما گفته دیگه باهاش قطع رابطه کن من اگه جات بو ...

منم تحملش رو ندارم فقط موندم ببینم کار درستیه که منم برم حرفاش رو بگم یا نه بذارم همچنان عزیز بمونه

آره دقیقا خودشو خوب جا زدهیعنی شما میگی من حرفایی رو که بهم گفته لو بدم؟ اون خیلی چیزا پیش من گفته و ...

اره عزیزم بگو نترس همونطور ک خودش گفته  وای من اگه جات بودم جروواجرش میکردم زنیکه بی همه کس

منم تحملش رو ندارم فقط موندم ببینم کار درستیه که منم برم حرفاش رو بگم یا نه بذارم همچنان عزیز بمونه

من رواین موضوع کلی صحبت دارم ولی الان  وقت ندارم دارم با خواهرام وفامیل ها میریم بیرون اخر شب میتونم باهات درد دل کنم

اره عزیزم بگو نترس همونطور ک خودش گفته وای من اگه جات بودم جروواجرش میکردم زنیکه بی همه کس

باید حالش رو بگیرم الان خانواده شوهر بدجور دارن بهش رسیدگی میکنن و بهش حال میدن فقط خوب اونو میگن نمیدونن پشت سرشون چیا میگه