2777
2789
عنوان

بچه ها دارم پنیک میشم بیاین 🙏🏻🥺

459 بازدید | 37 پست

حس میکنم روح داره از بدنم جدا میشه فکم درد میکنع اومدیم خونه فامیل دور خوابیدیم همه خوابن من بیدار میترسمممممم نکنه اتفاق بدی بیفته برام ؟؟؟؟؟حس میکنم بدنم مال خودم نیس و جون نداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نفسات رو عمیق کن فقط عمیققق

هی به خودت بگو تو میتونی تو میتونی تو میتونی

خیلیا تو حالت عادی کمک نمیخوان تو خیلی شجاعی که تو این حالت هم کمک میخوای واقعا بهت افتخار میکنم

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
بیشتر ببینید

منم فکم درد میکنه 

سبکی سر داشتم بیمارستان بودم تازه تموم شدم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بیشتر ببینید
عزیزک بنظرت این علائم تو پنیک طبیعیه؟

همه همش طبیعیه سرگیجه نفس تنگی قفل شدن فک حتی کمی همه اینا طبیعیه تو پنیک حتی این حالتی که حس میکنی تو خطری هم طبیعیه و موقتیه

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
بیشتر ببینید
مثل من🥺😣تازه من فکر میکنم دارم خفه میشم و بدنم مال خودم نیس

منم همینم عزیزم انگار میمردم 

نگران چیزی نباش گوشی بزار زمین دراز بکش یه حسه فقط نمیتونه آسیب بزنه 

بگردم 💔 تو این تایم که همه خوابن ما چیا میکشیم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بیشتر ببینید
همه همش طبیعیه سرگیجه نفس تنگی قفل شدن فک حتی کمی همه اینا طبیعیه تو پنیک حتی این حالتی که حس میکنی ...

امیدوارم خوب شم جلو فامیلامون زشته من پنیک شدم😓