2777
2789
عنوان

تیپام معمولی و ارزونه خجالت میکشم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 91 پست

به نظرتون اونی که ژل و کراتین عمل کرده در ارامشه؟ مطمعن باشید اون داره همیشه خودشو با یه زیبااتر مقایسه میکنه، امضامو بخونید

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان اونی که عمل کرده خیلی باکلاسه؟برعکس ژل زده ها و عملیا خز شدن خیلی وقته

خز که نشدن ولی کاش یاد بگیریم به علایق هم توهین نکنیم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
وای ، کاش این تاپیکو نمیدیدم💔

احساس میکنم حتی فروشنده ها هم یجور دیگه برخورد میکنن اول نگاه ب ظاهرت میکنن بعد میبینن لباسات ارزونه تحویلت نمیگیرن یا بیخیال رد میشن ولی با اون خانوما خیلی خوب برخورد دارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
خودتو دوست داشته باش❤️

هرکار میکنم نمیشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
خز که نشدن ولی کاش یاد بگیریم به علایق هم توهین نکنیم

به هر حال کسی که قیافش از حالت طبیعی در بیاد ۵ سی سی ژل گونه لب زاویه فک الان خز به حساب میاد اگرم کسی میزنه خیلی طبیعی نچرال میزنه شیک تره

-خودت باش؛ جهان اصالت را میستاید! ✨️

والا اصلا ژل و عمل معنی باکلاسی و پولداری هم نیسلباسم سعی کن کمتربخری و بهترو نکته مهم اینکه جدا ازو ...

آخه مشکل من اینه یجا هم ک میرم متوجه میشم تحویل نمیگیرن منو مثلا فروشنده ها نگاهم میکنن بد جواب میدن یا بیرون مثلا رفتار خوبی با آدم ندارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
منم خودم خودمم. بدون تزریق و هیچی. گاهی واقعا فکر میکنم تو یک سرزمین دیگه هستم پیر و جوون همه ی جور ...

منم همینطور 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
آخه هرچی هم بخایم بگیم اونا انگار ی سرو گردن بالاترن یا شیکن یا امروزین ولی من موندم تو همون قدیما م ...

اونا یا شوهر پولدار داشتن یا حقوق خوب لباس بگیر ولی مثلا چیزای شیک و ساده حالا حتما نباید که چرم باشه چون الان همه چی خیلی گرون شده

-خودت باش؛ جهان اصالت را میستاید! ✨️

هرکار میکنم نمیشه

لباس تمیز و اتوکشیده و خوشبو جز محاسن یک خانمه عزیزم هرچند ارزون ...راجب چهرتون هم اگر واقعا دلتون یه تغیراتی جزعی میخواد اکستنشن مژه انجام بده ..الان لاین زیبایی ها خدمات نچرال پسند هم دارن میتونی انجام بدی..ی وفتی بافت بزنی موهاتو اکستنشن رنگی بزنی... فشیال کنی هزینه خیلی زیادی هم نداره پرسینگ بزنی.. مگر خودت علاقه ای نداشته باشی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
وقتی ست کردن و ترکیب رنگارو بلد باشی خیلی تیپ شیک میشه حتی با قیمت ارزون.ولی هر چقدرم گرون باشه ادم ...

خب لباسام سادس مثلا شومیز می‌پوشم با شلوار بگ با کفش لژ دار یا مثلا زمستون کفتان با نیم بوت ولی تیپای بیرون خیلی جلف و خفن و امروزیه چطوری بگم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
نه عزیزم دلم نمیگیرهدیگه برام مهم نیست،

برای چادر مشکی میشه دلگیری

برای بقیه چیز ها مشکی رنگه عشقه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من چادریم زیر جادر مقنعه مشکی می پوشم، مانتوم مشکیساده ساده ساده اما مردم برام مهم نیستند

من چادری نیستم ولی تیپام سبکه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید