2777
2789

بهداشت 

مامایی 

زیست شناسی 

ژنتیک  

اینا به نظرم رشته هایی هستن ک کمی اشباع هستن وگرنه مزخرف نیستن  اگر عرضه داشته باشی کار دارن ولی بستگی به عرضه داره  البته رادیو ترامی و رادیولوژی ام به نظرم بده چون  با اشعه و بیماران سرطانی سر کار داره روحیه قوی ایی میخواد ک من عمرا بتونم داشته باشم

پرستاری و پزشکی و فیزیو و بینایی سنجی تغذیه خیلی رشته های خفنی هستن

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بهداشت رو خود بچهای بهداشت کم میبینن

وگرنه تو کشورایی مثل دانمارک یا سوئد احترامی که برای خط پیشگیری از بیماری قائلن برای پزشکش قائل نیستن که البته باتوجه به فرهنگ جاافتاده ما ایرانیا طبیعیه علاقه به درمان داشته باشیم تا پیشگیری

جدای ازین فضای تمیز برخلاف رشته های بالینی دیگ

دامنه اطلاعات بالایی ک بچهای بهداشت دارن از پزشکی گرفته تا محیط و کارخانه و ..

نداشتن شیفت

حقوق تقریبا برابر با بقیه رشته ها

استخدامای زیاد

الانم ک طرحش اجباری شده

هیچوقت دست کم نگیر خودتو

رشته های علوم پزشکی همشون ضعیفن باحقوقی که تو شرایط کنونی میدن زیر خط فقرن... 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید
اصلا بد نیستهمه رشته های علوم پزشکی خوبن ،بهداشت بازارکارش از بقیه کمتره

چون حقشونو بچهای مامایی و پرستاری دارن پایمال میکنن اونها باتوجه به درسی ک خوندن وظیفشون تو حیطه بیمارستان ولی ترجیه میدن بیان پایگاه نه شیفت بدن نه سرپا واستن نه لانگ داشته باشن

نه دست به خون و …بزنن

[QUOTE=376634941]رشته های علوم پزشکی همشون ضعیفن باحقوقی که تو شرایط کنونی میدن زیر خط فقرن... [/QUبزرگواران کسی ک نتونسته قبول بشه رو تماشا میکنید

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید
کلاسش وقتیه ک بشی مسئول ی قسمت از ستاد مرکزی یا معاونت بهداشت ک کلی ادم بیان زیر دستت و ازت حساب ببر ...

حداکثر درآمدی ک‌ این رشته داره چقدره؟ میدونید؟

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
رشته های علوم پزشکی همشون ضعیفن باحقوقی که تو شرایط کنونی میدن زیر خط فقرن...

با اینم قطعا موافقم 

ولی در کل اکثر کارمندان دولتی وضعشون همینه ،باز رشته های علوم پزشکی بخاطر بازار خوبشون یه آب باریکه ای دارن که اکثر رشته های دانشگاهی متأسفانه به اونم نمیرسن

چون حقشونو بچهای مامایی و پرستاری دارن پایمال میکنن اونها باتوجه به درسی ک خوندن وظیفشون تو حیطه بیم ...

ترجیح درسته نه ترجیه

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید
حداکثر درآمدی ک‌ این رشته داره چقدره؟ میدونید؟

هیات علمی ۱۰۰ت ماهانه جدای از کارای پژوهشی ک بکنن حقوق خالص هیات علمی انقد بود پارسال

ستاد ۲۰ت

کارمند۱۵ت

طرحی ۸-۱۰ت

اینابرای دوسال پیش بود من تحقیق کردم

چون حقشونو بچهای مامایی و پرستاری دارن پایمال میکنن اونها باتوجه به درسی ک خوندن وظیفشون تو حیطه بیم ...

اینطوری نیست

مراکز بهداشت باید ماما و پرستار و حتی روانشناس و مشاور تغذیه هم داشته باشند

دفترچه های استخدامی رو نگاه کنی برای مراکز بهداشت ماما و پرستار رو‌جدا میزنه ،بهداشت رو هم جدا

[QUOTE=376634941]رشته های علوم پزشکی همشون ضعیفن باحقوقی که تو شرایط کنونی میدن زیر خط فقرن... [/QUب ...

از کجا فهمیدی نتونستم قبول بشم

اصلا چطور تشخیص دادی من الان چکارم؟ 

بیشتر ببینید
اینطوری نیستمراکز بهداشت باید ماما و پرستار و حتی روانشناس و مشاور تغذیه هم داشته باشنددفترچه های اس ...

درسته ولی متاسفانه درواقعیت اگه همون دفترچرو ببینی برای سمت مراقب سلامت اوناهم میتونن شرکت کنن

مراکز شما اینجوری بوده لابدمن با بهداشتی ها ارتباط چندانی ندارمولی مراکز بهداشتی که بچم رو می‌بردم ...

اره ببین اونایی ک تو ی مرکز هستن همه باهم دوستن و تقریبا اگر فرد نخاله و اعصاب خوردکنی نباشه بینمون همه مثل خانواده هستن

خصوصا وقتی چند سال ی جا باشی

اما ستاد مرکزی و معاونت بهداشت باهات اینجور نیستن

همیشه دوس دارن عقده هاشونو خالی کنن😅 مثلا طرف ترفیع گرفته از مرکز بهداشت رفته ستاد مرکزی یا معاونت

موقع پایش فصلی هرچی عقده دارن رو کارمندای مرکز بهداشت خالی میکنن و گیر میدن

یا زنگ میزنن اماری ازت میخوان ک وجود نداره و براشم مهم نیست که تو نمیرسی انجام بدی و.... چون اون میخواد باید تا صبح اون امار اماده باشه

دیروز یکیشون زنگ زده بود بهم با پررویی تمام بهم گفت امار فلان چیزو میخوام و فردا برام بفرستشون

گفتمش همکارا نیستن و خیلیاشون مرخصین

من ب تنهایی نمیرسم انجام بدم

گفت دیگه من نمیدونم این مشکل خودتونه و قطع کرد😐

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒