خرگوشیتونم مدیر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1572 عنوان مسخره ترین و ضعیف ترین رشته علوم پزشکی کدومه | مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 83 پست ؟؟؟؟؟؟ در مسیر....🌱 1404/01/06 | 03:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درمسیرنور عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 2328 بهداشت رو خود بچهای بهداشت کم میبیننوگرنه تو کشورایی مثل دانمارک یا سوئد احترامی که برای خط پیشگیری ... بهداشت کارخونه؟بهداشت کارخونه داریم مگ زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
reyhan75 عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4149 بهداشت کارخونه؟بهداشت کارخونه داریم مگ بهداشت حرفه ای کارش عموما تو کارخانجات و صنایع
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 23781 درسته ولی متاسفانه درواقعیت اگه همون دفترچرو ببینی برای سمت مراقب سلامت اوناهم میتونن شرکت کنن بله مراقب سلامت شامل ماما و پرستار و بهداشت عمومی میشه دیگه آزمون میدن هرکسی سطح علمی بالاتر داشته باشه اون قبول میشهمثل رشته فوریت های پزشکی که تو استخدامیش علاوه بر کارشناسی فوریت پزشکی ،پرستار و بیهوشی و اتاق عمل هم میتونستن شرکت کنن
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 23781 بهداشت مامایی زیست شناسی ژنتیک اینا به نظرم رشته هایی هستن ک کمی اشباع هستن وگرنه مزخرف نیستن اگر ... ژنتیک و زیست شناسی جزو علوم پزشکی نیستن زیر مجموعه وزارت علوم هستن
آناهید_۲۱ عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 6140 حداکثر درآمدی ک این رشته داره چقدره؟ میدونید؟ والا پرسنل حقوقاشونو لو نمیدن ستاد مرکزی پرسنلش اضافه کار دارن و حقوق بیشتری دارن اما تو مرکز بهداشت طرف با ۱۷ سال سابقه ۲۵ تا میگیره سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
reyhan75 عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4149 بله مراقب سلامت شامل ماما و پرستار و بهداشت عمومی میشه دیگه آزمون میدن هرکسی سطح علمی بالاتر داشته ب ... خب ولی عملا برای فوریت متقاضی کمهپرستارخانمی ک بره فوریت ازمون بده محکوم به اینه ک تو اورژانس یا بخش زنان باشه منتقلم نمیشه براش همون بهتره ک پرستاری خودشو برهاما قضیه بهداشت فرق میکنه
reyhan75 عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4149 والا پرسنل حقوقاشونو لو نمیدن ستاد مرکزی پرسنلش اضافه کار دارن و حقوق بیشتری دارن اما تو مرکز بهداشت ... طرحی دارین مرکزتون؟حقوقش چقدره؟
آناهید_۲۱ عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 6140 طرحی دارین مرکزتون؟حقوقش چقدره؟ طرحی حقوقش مث کارمند رسمیهموقع شروع ب کار حقوقش برابر با همونیه ک وزارت کار میگهیکی داریم اوایل ۱۴۰۳ اومدیادمه ماهی ۱۳ میگرفتالان ۲۰ درصد اضافه میشهینی کسیکه جدید بیاد حقوقش معادل با حقوق سال جدیده سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
reyhan75 عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4149 طرحی حقوقش مث کارمند رسمیهموقع شروع ب کار حقوقش برابر با همونیه ک وزارت کار میگهیکی داریم اوایل ۱۴۰۳ ... جدیبچهای ما رفتن طرحشونو شهرستان سال ۱۴۰۲ بهشون ۸-۹ت میدادنپس الان بیشتر کردن
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 23781 طرحی دارین مرکزتون؟حقوقش چقدره؟ تو علوم پزشکی نوع استخدام تو دریافتی تاثیر چندانی نداردقراردادی رسمی پیمانی طرحی باتوجه به مدرک و سابقه حقوقشون تقریباً یکسانه
آناهید_۲۱ عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 6140 جدیبچهای ما رفتن طرحشونو شهرستان سال ۱۴۰۲ بهشون ۸-۹ت میدادنپس الان بیشتر کردن اره دیگهخب همینم بودهمن خودم سال ۱۴۰۲ حقوقم حدودا۱۰ تومن بودبعد ۱۴۰۳ شدم حدودا ۱۳الان میگن میشه ۱۶ تقریبا سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
reyhan75 عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4149 تو علوم پزشکی نوع استخدام تو دریافتی تاثیر چندانی نداردقراردادی رسمی پیمانی طرحی باتوجه به مدرک و سا ... ولی شرکتی ها ازهمشون بدترن دوستم شرکتی بود خود شرکت نزدیک ۴ت از حقوق برمیداشت عملا
reyhan75 عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4149 اره دیگهخب همینم بودهمن خودم سال ۱۴۰۲ حقوقم حدودا۱۰ تومن بودبعد ۱۴۰۳ شدم حدودا ۱۳الان میگن میشه ۱۶ ت ... مرسی عزیزم
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 23781 ولی شرکتی ها ازهمشون بدترن دوستم شرکتی بود خود شرکت نزدیک ۴ت از حقوق برمیداشت عملا شرکتی های بیمارستان اوضاعشون خیلی بهتر از رسمی هاستچون اضافه کار رسمی ها ساعتی حدود ۲۰ تومنه ولی برای شرکتی ها حدود صد تومناضافه کاری هم برا همه اجباریه پس مجموع درآمد شرکتی ها بیشتر از رسمی ها میشد
آناهید_۲۱ عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 6140 مرسی عزیزم 🙂😘موفق باشی سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒