2777
2789

کسی که با قرص برنج خودکشی کرده دکترا میتونن یکاری کنن درد نکشه یا سریعتر بمیره؟ 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه کاری نمیشه کرد

یعنی وایمیسن تا اون بمیره ؟

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

اره  ولی فکر نکنم چنین کاری بکنن اگر یه پرستار یا دکتر کسیرو بکشه میتونین ازش شکایت کنید 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

نه .

اونطرف که اول و آخر میمیره یکار کنن سریعتر جون بده نمیتونن؟ یا اجازه ندارن؟

همه تلاششون رو میکنن که اون نمیره ولی میمیره دیگه احتمالا

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

اره ولی فکر نکنم چنین کاری بکنن اگر یه پرستار یا دکتر کسیرو بکشه میتونین ازش شکایت کنید

آهاا پس میشع ولی اجازه ندارن

خب چرا اون طرف که داره میمیره چه فرقی میکنه 

هرکاری کنن بدتر میشه حتی اگه معده رو شست و شو بدن قرصه زودتر اثر میکنه و میکشه ، کلا قرص برنج هیییچ راهی نداره ، اگه همزمان باش طرف یه پارچ بیشتر شیر بخوره شااااید یک هزارم درصد زنده بمونه که اونم خیلی احتمالش کمه و همون لحظه باید یه گالن شیر بخوره اونم ممکنه بازم تاثیر نکنه 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

اونطرف که اول و آخر میمیره یکار کنن سریعتر جون بده نمیتونن؟ یا اجازه ندارن؟

نه تلاش همه تلاششون رو برای زنده ماندنش میکنن ولی خیلی کم پیش میاد جواب بده دردناک ترین مرگ روهم دارن چون گازهای قرص از درون تمام اندام هاروکم کم نابودمیکنه

همه تلاششون رو میکنن که اون نمیره ولی میمیره دیگه احتمالا

اصلا چرا کسی که خودکشی کرده رو نجات میدن اون طرف میخواد بمیره خب