2777
2789
نمی‌گم بازار کار نداره همه ی رشته های علوم پزشکی بازار کارشون خوبه ولی ما آشنا هامون با دیپلم تو بهد ...

اونیکه دیپلمه س

بهورزه😅 بهورز تو شهر جایی نداره و تو مراکز روستایی کار میکنه

و زیر دست کارشناس بهداشت خانواده و  کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری ها محسوب میشه

نظارت به کارشون جزو وظایف منه😂

مقایسه این دو نفر تو بهداشت حکم فحش داره😂😂اگر در ی سطح بدونیشون طرف خودشو خفه میکنه از حرص😂😂

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اونیکه دیپلمه سبهورزه😅 بهورز تو شهر جایی نداره و تو مراکز روستایی کار میکنهو زیر دست کارشناس بهداشت ...

خب این بنده خدا سوال پرسید منم گفتم بهداشت از بقیه رشته های علوم پزشکی پایین تره و کلاس خاصی نداره

متخصص و کارشناس بیهوشی کارشون جداست حضور هردوشون لازمهیعنی متخصص بیهوشی بدون حضور کارشناس بیهوشی دست ...

ولی اگه اتفاقی بیوفته خدایی نکرده علوم پزشکی پشت متخصصه نه کارشناس و....

در مسیر....🌱

صادقانه میگین؟ اخه میگن هرکی خونده بیکاره استخدامش کمه بیشتر ماماها رو میگیرن و الان که سهمیه دار ها ...

والا ما ۴۱ نفر بودیم تو کلاسمون

از ۴۱ نفر ۳۷تاشون سرکارن

اگر رشتتو دوس نداری بحثش جداست و حوصله داری بشین دوباره کنکور بده

ولی اگه اتفاقی بیوفته خدایی نکرده علوم پزشکی پشت متخصصه نه کارشناس و....

ربطی نداره قانونی برخورد میشه

پزشک قانونی پشت هیچکس نیست

در ثانی مسیولیت اصلی با متخصص اون رشته است و طبق قانون متخصص باید به کار تکنسین هم نظارت کنه و اگر مقصر قطعی هم تکنسین باشه باز درصد بالایی از قصور به متخصص میزنن ،در کل همه ی کادر درمان بیمه مسیولیت دارند مثل بیمه ی ماشین که اگر اتفاقی هم افتاد و کار ب دیه کشید بیمه میده نه خود طرف

نمی‌گم بازار کار نداره همه ی رشته های علوم پزشکی بازار کارشون خوبه ولی ما آشنا هامون با دیپلم تو بهد ...

منم جان کندم تا قبول شدم 

اونی که با دیپلم میره بهش بهورز میگن تو روستاها کار میکنن و یک دهم سواد کارشناس رو هم ندارن

ما درسای آناتومی فیزیولوژی ایمنی شناسی بیوشیمی بیوفیزیک و..... رو تو دانشگاه پاس کردیم که روح بهورزم ازشون خبر نداره

من پرستاری آزادم آوردم شهریش زیاد بود نتونستم برم 

خاک تو سرم

در مسیر....🌱

خب این بنده خدا سوال پرسید منم گفتم بهداشت از بقیه رشته های علوم پزشکی پایین تره و کلاس خاصی نداره

کلاسش وقتیه ک بشی مسئول ی قسمت از ستاد مرکزی یا معاونت بهداشت ک کلی ادم بیان زیر دستت و ازت حساب ببرن😎😄

کلاسش وقتیه ک بشی مسئول ی قسمت از ستاد مرکزی یا معاونت بهداشت ک کلی ادم بیان زیر دستت و ازت حساب ببر ...

اینجوری بخوای حساب کنی هیچکس از هیچکس حساب نمی بره تو علوم پزشکی چون درنهایت همه کارمند دولتن 

،حتی نیروی خدمات و‌کمک پرستار هم از کسی حساب نمی‌برن

رییس علوم پزشکی ستاد استان یکی از پزشکهای بیمارستان ما بود همه باهاش عادی برخورد میکردن حتی خدماتیا

اینجوری بخوای حساب کنی هیچکس از هیچکس حساب نمی بره تو علوم پزشکی چون درنهایت همه کارمند دولتن ،حتی ن ...

من بیمارستان کار نمیکنم ولی جو بهداشت ک اینجوره😅

بدجوری از ستاد مرکزی و معاونت حساب میبرن

تو بهداشت اینجوره ک اونیکه ی پله هم ازت بالاتره برا تو ما فوق محسوب میشه و تو زیر نظر اونی

روابط تو بهداشت مثل شرکتای هرمیه😅

من بیمارستان کار نمیکنم ولی جو بهداشت ک اینجوره😅بدجوری از ستاد مرکزی و معاونت حساب میبرنتو بهداشت ا ...

مراکز شما اینجوری بوده لابد

من با بهداشتی ها ارتباط چندانی ندارم

ولی مراکز بهداشتی که بچم رو می‌بردم  همه با هم صمیمی بودن مامای رییس پایگاه با بهورزشون خیلی فرق نداشت باهم دوست بودن اونقدر همه تو یه سطح بودن و کاراشون مشابه بود همه هم پشت میز بودن  بعد اینکه بهورز بازنشسته شد من فهمیدم بهورز بوده چون  پرسیدم فلانی که جوان بود چطور بازنشسته شد گفتن اون بهورز بود و انگار از زیر دیپلم و سن خیلی پایین استخدام شده و چون  زود استخدام شده سنواتش تموم شده و بازنشسته شده