2777
2789
بهداشت فکر کنم

من کارشناسیشو دارم و الان سرکارم😂 همه ی هم کلاسیامم سرکارن

برا خانما خیلی خوبه

شیفت و بیمارستان نداره

سختی کارشم از بقیه کمتره

علوم پزشکی هیچ رشته مسخره ای نداره گلم

همشون بازار کار دارن

ب نظرم رشته های مسخره هرچیزی هستن ولی تو علوم پزشکی نیستن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا من فکر میکردم هوشبری مسخره باشه تا وقتی متخصصش هست چه نیازه اما الان دختر فامیل شاغله

متخصص و کارشناس بیهوشی کارشون جداست حضور هردوشون لازمه

یعنی متخصص بیهوشی بدون حضور کارشناس بیهوشی دست ب مریض هم نمیزنه آماده سازی لوازم و تجهیزات و داروها ی بیهوشی با کارشناسه

و این رشته یکی از بهترین رشته های علوم پزشکیه بازارکارشم خوبه

من کارشناسیشو دارم و الان سرکارم😂 همه ی هم کلاسیامم سرکارنبرا خانما خیلی خوبهشیفت و بیمارستان نداره

نمی‌گم بازار کار نداره همه ی رشته های علوم پزشکی بازار کارشون خوبه 

ولی ما آشنا هامون با دیپلم تو بهداشت سرکاره 

قبول شدن بهداشت خیلی سخته فرقی با پرستاری نداره زیاد 

دوستم خیلی تلاش کرد تا قبول شد 

ولی اونقدر تو جامعه پرستیژ کاری نداره نسبت به سختی قبول شدنش

من کارشناسیشو دارم و الان سرکارم😂 همه ی هم کلاسیامم سرکارنبرا خانما خیلی خوبهشیفت و بیمارستان نداره ...

درسته عزیزم.درکل بنظر من هیچ رشته ای مسخره نیس.چون تحصیلات خودش حالا هر رشته ای ی خوبیایی داره ک قطعا از نداشتنش بهتره.ایشون چون گفتن بگین گفتم.ببخشید بازم.🌹

رسمی هستن یا شرکتی؟ پس چرا میگن بازار کارش خوب نیست ؟ من‌تو فکر انصراف ازش هستم

مگه دیوونه ای؟

طرف مامایی یا پرستاری خونده داره با کلی پارتی بازی از بیمارستان در میره ک بیاد تو بهداشت کار کنه ک از دست بیمارستان و شیفتاش خلاص شه

بعد تو ب فکر انصرافی؟

میدونی چقد راحتی ک شیفت نداری بعدا و روزای تعطیلم تعطیلی؟

منم قبلا مث تو بودم

متاسفانه جو دانشگاه اینجوریت میکنه ولی بعدها متوجه میشی ک اشتباه فکر میکردی

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
هوشبری اشباعه

هوشبری بیکار ندیدم تا حالا

کلا رشته های علوم پزشکی همه شون بازارکار خوبی دارن دولتی نشد خصوصی ،خصوصی نشد مطبهای زیبایی و...

حتی بهداشت ها هم اکثرا سرکارن ،در مقام مقایسه گفتم بهداشت بازارکارش کمتر از بقیه رشته های علوم پزشکیه 

متخصص و کارشناس بیهوشی کارشون جداست حضور هردوشون لازمهیعنی متخصص بیهوشی بدون حضور کارشناس بیهوشی دست ...

هوشبر زیر دست متخصص بیهوشی هست درواقع 

متخصص نظارت میکنه کارشناس اجرا میکنه

استخدامشم کمه مگه یه بیمارستان چندتا کارشناس بیهوشی میخواد اکثرا خصوصی کار  میکنن

اگه هم رشته ای های منم بلد بودن از رشته اشون دفاع کنن وضعمون به خاک سیاه نمینشست

در مسیر....🌱

مگه دیوونه ای؟طرف مامایی یا پرستاری خونده داره با کلی پارتی بازی از بیمارستان در میره ک بیاد تو بهدا ...

صادقانه میگین؟ 

اخه میگن هرکی خونده بیکاره استخدامش کمه بیشتر ماماها رو میگیرن و الان که سهمیه دار ها رو تبدیل وضعیت کردن وضع بدتر شده 

یکیشم اینکه وابسته به آزمون استخدامی هست که هرسالم برگزار نمیشه .

یعنی لیسانس بگیرم بعدش کنکور بدم؟ اوضاع کنکور تا اونموقع خیلی عوض نمیشه؟ 

در مسیر....🌱

هوشبر زیر دست متخصص بیهوشی هست درواقع متخصص نظارت میکنه کارشناس اجرا میکنهاستخدامشم کمه مگه یه بیمار ...

ببین بخوای واقع بین باشیم همه ی کارشناسی های علوم پزشکی زیر دست متخصصان البته بهتره بگیم تحت نظر و برای کمک به متخصص ها 

کارشناس رادیولوژی زیر دست متخصص رادیولوژی 

کارشناس آزمایشگاه زیردست متخصص پاتولوژی 

پرستاری زیر دست همه ی دکترا

کارشناس اتاق عمل زیر دست جراحان

مامایی زیردست متخصص زنان زایمان

ولی اینجوری هم حساب کنی همه ی کارمندان بلاخره زیر دست رییسشون هستن ولی مهم اینه هرکسی شغل و درآمدی داشته باشه و مفید باشه و جایگاه اجتماعی اش حفظ بشه که تو رشته های علوم پزشکی همه ی اینا سرجاشه